Muresan Leontin
Utilizator nou
Mesaje: 1
Membru din: Mie Oct 09, 2019 10:34 am

Philips 55pus8601/12 Defect.

Mie Oct 09, 2019 11:03 am

Buna ziua. Sper ca nu deranjez cu problema mea sper sa primesc suport din partea voasta la problema pe care o intampin. Am televizorul din titlu. Totul a functionat bine pana ieri cand imaginea a murit. Problema a survenit in felul urmator. Ma uitam la tv la o emisiune pe ID cand niste prieteni s-au prezentat la mine. La un moment dat unul dintre ei a vrut sa mi arate ceva pe youtube si a zis sa dau share direct pe tv. Stiti ca exista pictograma aia direct din aplicatie la youtube. Doar ca tv ul a taiat imaginea cum face de obicei cand intra dar nu a mai intrat. A ramas asa. Acum tv-ul comunica cu telecomanda. Sau cel putin partial. Adica il pot porni opri din telecomanda alte functii nu stiu daca functioneaza pentru ca nu vad nimic dar cam atat. Daca dau share iar la video merge adica ambilightul din spate functioneaza la fel si sunetul dar imaginea este tot moarta. Cand il pornesc daca il scot din priza si l las putin apare sigla philips ca e obicei apoi de la android cerculetele alea 4 pentru f putin timp sub 1 secunda dispar si pe urma nu se mai intampla nimic. Sper din suflet sa ma ajutati cu un sfat.
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

O polițistă dirija circulația într-o intersecție mare. La un moment dat a simțit ca-i vine ciclul. Ce sa facă? Ce sa facă? Mai avea încă 5 ore de lucru și din intersecție nu putea sa plece… asa că l-a rugat prin stație pe colegul de birou să-i aducă pachetul cu tampoane din dulapul ei. Colegul aprobă și ea lucrează mai departe fiind cu ochii-n patru. Trece o oră, colegul nu vine. Trec două, trec trei… ea, disperată. După patru ore mașina politiei oprește în intersecție și colegul flutură vesel cutia de tampoane.
Polițista, nervoasă, îi spune:
– Nesimțitule!!! Unde naiba ai stat ?
Polițistul răspunde vesel:
– Știi, când ai spus prin stație că ți-a venit ciclul, a dat șeful o sticlă de whiskey , apoi a venit colegul Ionescu cu o ladă de bere… apoi am dat și eu un rând… că mi s-a luat și mie o piatră de pe suflet …!!!

Înapoi la “Radio , TV si video”