Macroza Romania
Utilizator nou
Mesaje: 2
Membru din: Joi Iul 11, 2019 10:36 am

Diferența dintre frezele disc și discurile diamantate

Joi Iul 11, 2019 11:04 am

CARE SUNT DIFERENȚELE ÎNTRE MASINILE DE FREZAT CU FREZA SI MASINILE DE TAIAT CU DISCURI DIAMANTATE?

- Masinile cu discuri diamantate funcționează într-un ritm mult mai lent decât cele frezele disc. Productivitatea pe zi in acest caz este mult mai mică.
- Discurile diamante efectueaza doua taieturi paralele lasand miezul canalului intact. Acest miez este apoi spart cu mâna și ciocanul sau cu un rotopercutor. Freza disc MACROZA face un canal curat dintr-o singură trecere.
- Datorită turatiei mari, discurile diamantate produc mult praf care face necesară folosirea unui aspirator.Mașinile de frezat Macroza nu fac atat de mult praf iar conectarea unui aspirator este optionala.
- Cu discurile diamantate se poate tăia până la o distanță de 10 cm de colțuri și tavane. Mașinile de frezat canale MACROZA lasă un decalaj de numai 1 cm.
- Cu discurile diamantate nu se pot realiza tăieturi rotunde. Cu mașinile de frezat MACROZA puteți tăia canale rotunde, oriunde este necesar.
- Greutatea mașinilor de tăiat cu discuri diamantate este susținută de operator. Mașinile de frezat canale Macroza sunt singurele mașini care lucrează cu carcasa mașinii sprijinită de perete. Greutatea mașinii nu este suportată de operator ci de perete.
/26/
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

Sună cineva la uşa unui apartament. Un tip deschide şi vede o doamnă care întreabă:
-Dumneata ai salvat ieri un baiat pe lac de la înec?
-Da, eu...
-Şi şapca unde e?

Înapoi la “Instalatii electrice”