Avatar utilizator
dragoş.meseşan
Utilizator nou
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Mai 12, 2018 2:00 pm

Calculator pompă injecție Ford.

Sâm Mai 12, 2018 2:17 pm

Salutare!
Poate găsesc un sfat pe aici, văd ca sunt cunoscători.
Am un focus 1.8 diesel din 2000 la care i-am reparat și virginizat pompa recent. Mașina a mers doar in după-amiaza în care am luat-o de la mecanic. Iar a doua zi a pornit la prima cheie după care nu a mai vrut. Pornește doar trasă sau cu spray. Menționez că după ce opresc motorul mai pornește la cheie dar doar imediat sau maxim la un minut de la oprire. E foarte ciudat ce se întâmplă. erorile care le dă sunt: P1666;P0149; P1584;și C1316 , ultima nu are legatura cu pompa.Pompa e în garanție iar cine a reparat-o a zis că-mi mai repară încă una gratis fara alte explicații. Întrebarea mea e: se poate anula calculatorul de pe ea,
Să meargă că un motor clasic?.
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

Sotul isi prinde sotia in pat cu altul si in loc de scandal, sabii, topoare, pistoale, incepe sa-si faca cruci:
- Bai omule, sa mor eu daca te inteleg! Eu sunt barbatul ei, din cand in cand trebuie sa-mi fac datoria, dar tu ce obligatii ai?
iacob29
Utilizator nou
Mesaje: 1
Membru din: Dum Mai 13, 2018 9:29 am

Re: Calculator pompă injecție Ford.

Dum Mai 13, 2018 9:38 am

Am avut si eu probleme de acest gen , incerc sa-ti dau o solutie. Eu am rezolvat-o prin a monta o supapa unisens pe iesire din pompa. La supapa trebuie sa-i schimbi arcul din supapa in asa fel sa se deschida la o presiune peste 05- 1 bar. Eu sper sa te pot ajuta in acest sens. De obicei pompele cu o vechime mai mare de 10 ani se uzeaza mecanic, prin urmare de dezamorseza.
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Înapoi la “Mecanica auto, tinichigerie”