Avatar utilizator
ANDRASONI
moderator
Mesaje: 1306
Membru din: Mie Oct 12, 2011 11:33 am
Localitate: CLUJ-NAPOCA
x 1
x 5
Contact: Yahoo Messenger

Tragedie la Bucuresti...

Lun Noi 02, 2015 5:51 pm

Asta ne demonstreaza nivelul la care suntem...se va mai vorbi un pic, televiziunile vor avea rating, se vor duce romanii la moaste sa-i pupe-n cur pe diversi "preafericiti" (pe care nu i-am auzit sa se exprime pe subiect) dupa care vor merge la meci, mici, bere, seminte si ragaituri...
Sa-i ierte D-zeu pe cei 30 (deocamdata...din pacate mai sunt multi in stare critica) si sincere condoleante famililor apartinatoare celor plecati dintre noi...
Am vazut niste comentarii pe alt forum...din o extrema in alta..., unele de un cinism care te duc cu gandul la alte personaje sinistre.
0 x
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

Vorbesc doi prieteni:
- Frate, sunt şocat, nevastă-mea vrea să facă sex în trei!
- De ce? Nu e chiar rău, gândeşte-te şi tu, senzaţii noi, vă mai împrospătaţi şi voi relaţia, priveşte din alt punct de vedere, e chiar cool, care e problema ta?
- Problema mea este că eu nu sunt pe listă!
/55/
Avatar utilizator
PETRE
Site Admin
Mesaje: 4015
Membru din: Sâm Iun 18, 2011 8:38 pm
x 5
x 18

Re: Tragedie la Bucuresti...

Lun Noi 02, 2015 6:09 pm

D-zeu sa-i ierte!.....inconstienta unora ne incojoara peste tot, din pacate si pe soselele patriei unde se intampla zilnic tragedii. Daca in acest domeniu (cluburile) se vor lua masuri, ce ne facem cu celelelte bombe care ne incojoara: instalatii electrice (vezi cazul de aseara de la Constanta), instalatii de gaze naturale (unde s-au mai intamplat tragedii), modul in care se reparara masinile in service si calitatea pieselor folosite, chiar si depanarea tv-urilor (o simpla siguranta necalibrata corect poate crea o drama....ca sa nu mai zic ca unii se lauda pe forumuri ca izoleaza fisa FIT cu silicon) si multe altele.
CAUZA TUTUROR ACESTOR NENOROCIRI ESTE SARACIA la care se adauga o doza consistenta de inconstienta!!
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Înapoi la “Taifasuri”