ionut120v
Utilizator nou
Mesaje: 17
Membru din: Joi Oct 17, 2013 8:50 am

Mercur, Venus, Terra, Marte asemanari ,desebiri

Joi Mai 19, 2016 10:31 pm

Planetele Mercur Venus Terra si Marte.
mercur si terra au campuri magnetice masurabile, venus si marte nu au camp magnetic au camp neglijabil, marte are roci magnetizate dovada ca avut canva camp magnetic.

Mercur Venus si Terra au interior lichid Marte e deja racita Mercur e tide locked fata de Soare dar in mod mai deosebit, Venus abia se roteste retrograd, Terra is Marte se rotesc cam cu aceesi perioada.
Pentru camp magnetic la genul asta de planeta e nevoie de interior fluid care poate curge si destul de fierbinte sa aiba un grad de ionizare deoarece acele curgeri inseamna curent electric si implicit camp magnetic este un fel de efect magnetohidrodinamic invers.

Curgerile in interiorul planetei sunt generate de rotirea cu viteze diferite a straturilor, la Mercur atractia Soarelui si orbita eliptica actioneaza ca o frina asupra straturilor exterioare la Terra atractia lunii si efectul mareic asigura aceaste frinare Venus si Marte nu au asa ceva.

Din punct de vedere al apei Mercur e prea aproape de Soare apa si hidrogenul aprope ca lipsesc, Venus e aproape de soare si nu are camp magnetic apa e instabila la particulele ionizate solare, se descompune si hidrogenul se pierde in spatiu.
Terra e mai departe de Soare si are camp magnetic care protejaza apa de efectul vantului solar are apa suficienta.

Marte e mai departe de soare dar e mai mica si nu are camp magnetic apa este descompusa si hidrogenul se pierde in spatiu fiind mai departe de Soare are inca apa, dar a pierdut caa87% din apa de suprafata,

Pierderea apei a dus la doua aspecte imbogatirea in apa grea aceasta este stabila nu este descompusa de radiatia solara si formarea percloratului prin piederea hidrogenului din apa unui ocean sarat similar cu cel de pe terra, hidrogenul se pierde oxigenul ramas fiind in exces se combina cu clorul si da perclorat
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

CUM SA FACI SEX CAND COPIII DORM
DUPĂ-AMIAZA (CATEVA SFATURI):
1. Preludiul este o pierdere de vreme. La propriu.
2. Nuditatea totală este foarte riscantă. La fel și lipsa păturii, indiferent de anotimp.
3. Nu vă implicați 100%! Cel puțin o ureche trebuie să rămână concentrată la zgomotele din camera copilului.
4. Cu cât terminați mai repede, cu atât vă cresc șansele să apucați să vedeți și un film.
5. Dacă aveți chef, folosiți cu încredere jucării. Atenție mare însă la piesele mici de Lego, sunt groaznice dacă îți intră-n ….Sau în …..
6. Îl știți pe Mutulică din Albă ca Zăpada?….Așa și voi.
7. Folosiți poziții care vă oferă un alibi. E ok să spuneți “Mami și tati stăteau îmbrățișați”. E mai greu de explicat de ce tati o împingea pe mami de la spate în timp ce-o trăgea de păr.
8. Să nu vă fie teamă că veți fi prinși. Copiii sunt ca animalele de pradă: miros frica.
9. Puneți în jurul patului jucării de-alea imbecile care chițăie când le apeși. Câteva secunde pot face diferența între un copil normal și unul traumatizat pe viață.
10. Dacă totuși sunteți prinși, spuneți adevărul: Nu e ceea ce pare! Tati are o problemă medicală la spate care impune ca Mami să-i țopăie în brațe.
11. Dacă totuși chiar vreți să-i spuneți adevărul, e bine să știți că terapeuții buni de copii sunt destul de scumpi.
12. Nu vă dozați energia, că nu sunteți la maraton. E o cursă contracronometru.
13. Ăștia mici dorm iepurește. Așa trebuie să vă “iubiți” și voi.
Și cele mai importante:
A. Se poate să fie nevoie să întrerupeți “proiectul” în orice moment. Așa că fiți mereu pregătiți să rezolvați problema singuri, mai târziu.
B. Nu uitați! Oamenii fără copii fac dragoste. Părinții ai căror copii dorm în camera cealaltă fac cardio.

Înapoi la “Taifasuri”