Avatar utilizator
ANDRASONI
moderator
Mesaje: 1321
Membru din: Mie Oct 12, 2011 11:33 am
Localitate: CLUJ-NAPOCA
x 2
x 7
Contact: Yahoo Messenger

tv crt WESTWOOD sasiu VESTEL 11AK56-6

Mar Mar 17, 2015 7:11 pm

Manifestare:sursa functioneaza corect, sunt prezente tensiunile din secundarul sursei, lipsesc impulsurile H OUT, tv-ul nu "pleaca" din St.By (led-ul ramane rosu).Lipseste tensiunea de 8V pt. multifunctional (aceasta se formeaza din o tensiune de 9V, recuperata din linii), tensiunile de 3.3V si 5V, sunt prezente.
Rezolvare: dupa multe, multe masuratori, gasesc L112 intrerupta si C187 (100nF/25V smd, crapat si scurt), acestea sunt langa butoanele tastaturii frontale si "duc" spre procesor.
De mentionat ca (la fel ca la 11AK30), daca se schimba quartz-ul), si nu se schimba cu unul absolut identic~si ca producator, nu vom avea culoare.Altceva ce trebuie spus este faptul ca am luat schema din patru surse diferite si toate au optocuplor in sursa, in tv-ul meu, nu are optocuplor si cele aferente, este loc prevazut pt ele, dar nu sunt prezente.
1 x
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

Trei prieteni vor sa mearga de weekend la vanatoare. Vineri, pe unul nu-l lasa nevasta sa plece. Ca sa nu fie scandal, ramane. Ceilalti doi se duc la cabana si acolo surpriza: primul prieten ajunsese deja inaintea lor si ii astepta.
- Pai, cum e posibil?
- Eram acasa, in fotoliu, sotia doar in lenjerie, ma duce in pat, aprinde niste lumanari, pune petale de trandafir pe pat, imi zice s-o leg cu catuse de pat si apoi sa fac, ce vreau eu. Si iata-ma aici!!

Înapoi la “Defecte ascunse intalnite in depanari”