Avatar utilizator
ANDRASONI
moderator
Mesaje: 1321
Membru din: Mie Oct 12, 2011 11:33 am
Localitate: CLUJ-NAPOCA
x 2
x 7
Contact: Yahoo Messenger

tv crt WESTWOOD sasiu VESTEL 11AK56-6

Mar Mar 17, 2015 7:11 pm

Manifestare:sursa functioneaza corect, sunt prezente tensiunile din secundarul sursei, lipsesc impulsurile H OUT, tv-ul nu "pleaca" din St.By (led-ul ramane rosu).Lipseste tensiunea de 8V pt. multifunctional (aceasta se formeaza din o tensiune de 9V, recuperata din linii), tensiunile de 3.3V si 5V, sunt prezente.
Rezolvare: dupa multe, multe masuratori, gasesc L112 intrerupta si C187 (100nF/25V smd, crapat si scurt), acestea sunt langa butoanele tastaturii frontale si "duc" spre procesor.
De mentionat ca (la fel ca la 11AK30), daca se schimba quartz-ul), si nu se schimba cu unul absolut identic~si ca producator, nu vom avea culoare.Altceva ce trebuie spus este faptul ca am luat schema din patru surse diferite si toate au optocuplor in sursa, in tv-ul meu, nu are optocuplor si cele aferente, este loc prevazut pt ele, dar nu sunt prezente.
1 x
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

Trei studenți stăteau în paturile lor din cămin - plictisiți de moarte. La un moment dat unul dintre ei zice:
- Bă, eu zic să dăm cu banul și să facem așa: dacă iese cap mergem la bere, dacă pică pajură mergem la meci, iar dacă pică pe muchie ne apucăm să învățăm!
/46/

Înapoi la “Defecte ascunse intalnite in depanari”