[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 637: A non-numeric value encountered
Planeta Venus - PowerForum.ro
Avatar utilizator
PETRE
Site Admin
Mesaje: 4058
Membru din: Sâm Iun 18, 2011 8:38 pm
x 6
x 25

Planeta Venus

Joi Iul 02, 2015 11:17 pm

Venus este cea mai apropiata planeta de Pamant, numita si Luceafarul, fiind cea mai stralucitoate stea care se vede pe bolta cereasca. Practic este prima stea care se vede la lasarea serii.

Potrivit cercetatorului rus Immanuel Velikovsky, inainte de secolul al VIII-lea i.Hr., Venus era o cometa, care in decurs de 800 de ani a intrat de cateva ori in contact cu Pamantul, trecand foarte aproape de acesta si provocand mari cataclisme pe Terra si ducand la decimarea in masa a oamenilor.

Ultima oara cand Venus ar fi afectat major Pamantul si oamenii de pe acesta, provocand mari cutremure, schimband relieful pe Terra, ridicand apele in cer si despartind marile, turnand ploi de pietre de foc si fum negru inecacios, a fost exact in perioada Exodului evreilor din Egipt, cand se presupune ca 98% din egipteni ar fi murit atunci (si cam tot atatia evrei, cei care au reusit sa fuga ratacind in desert vreme de 40 de ani).

Venus este singura planeta a carei rotatie in jurul axei proprii se petrece de la vest la est, adica in sens invers fata de miscarea de rotatie a celorlalte planete.

Temperatura medie pe venus este de aproximativ 480 grade Celsius.
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

La turnarea unui film, niste figurante blonde raman surprinse cand vad de cate ori repeta o scena.
- De ce repeta scena de-atatea ori? intreaba una.
- Nu stii? raspunde alta pe un ton superior. Pai, sant atat de multe cinematografe in lume....
vzmirifis
Utilizator nou
Mesaje: 8
Membru din: Lun Ian 26, 2015 6:41 am

Re: Planeta Venus

Mie Noi 30, 2016 10:34 pm

adica ATENTIE ! LA URMATOAREA APROPIERE, in cazul inversarii de gravitatie persoanele aflate pe partea neiluminata a Terrei s-ar putea trezi pe Venus,deci sa nu ia in nici un caz cu dumnealor decat actele de identitate,ochelari de soare,2 poate 3 masti de gaze prosoape,ceva bani ,cati au la indemana si subliniez cel putin 3-4 frigidere umplute in prealabil cu gheata
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Înapoi la “Ziarul comunitatii.”