Reguli forum
Promoveaza-ti afacerea, serviciul, produsul, in mod gratuit! Platforma indexeaza repede orice continut. Nu-ti ramane decat sa creezi un articol relevant folosind cuvinte cheie care crezi ca ar putea fi folosite de un eventual client in cautari pe Google.
Nu in ultimul rand, pune link catre articolul tau pe retelele sociale! Spor!!
andreeaiovan
Utilizator nou
Mesaje: 4
Membru din: Joi Mai 20, 2021 2:33 pm

O taiere de mot de neuitat incepe cu un banut

Joi Sep 16, 2021 10:31 am

O petrecere celebrata de toti parintii este taierea motului celui mic, care reprezinta un prim pas in viata bebelusului spre bunastare. Traditia populara spune ca taierea motului este acompaniata de o tava cu mai multe obiecte, iar primu lucru pe care il alege cel sau cea mica ii va reprezinta cariera sau ii va domina viata, fie ca sunt bani, cheile de la masina sau alte unelte precum o foarfeca.

Piesa cea mai importanta insa o reprezinta banutu de argint legat cu un snur rosu de matase de care se leaga suvita celui mic. Acest banut argint cu motul celui mic va dainui in timp sa va reprezenta prima amintire a lui sau a ei in noua viata pe care i se astearne in fata.
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

La pct.1 eu zic ca-i asa: Poti sa ai toti banii din lume daca nu-i "stalpul casei" (cunoscut si sub denumirea de "impaciuitorul") bun, degeaba....iti ia jumatate din avere si pleaca la altul.

Înapoi la “Promo”