Reguli forum
Promoveaza-ti afacerea, serviciul, produsul, in mod gratuit! Platforma indexeaza repede orice continut. Nu-ti ramane decat sa creezi un articol relevant folosind cuvinte cheie care crezi ca ar putea fi folosite de un eventual client in cautari pe Google.
Nu in ultimul rand, pune link catre articolul tau pe retelele sociale! Spor!!
andreeaiovan
Utilizator nou
Mesaje: 3
Membru din: Joi Mai 20, 2021 2:33 pm

Magazin bratari handmade si accesorii personalizate

Joi Mai 20, 2021 3:02 pm

Brandul nostru s-a nascut din dorinta de a oferi o alternativa pentru cei care isi doresc bratari personalizate unice care sa le faca garderoba unica. Alege din diferite modele sub diferite forme precum mama si copilu, avion, norocel, pieptene, foarfec s.a. Acestea sunt gravate cu ajutorului laserului pentru a evita marginile ascutite care deranjeaza la purtare. Fie ca alegeti bratari cu accesoriu aur sau argint, calitatea va fi ridicata.

Va oferim de asemenea si buchete flori sapun sub forma de cufar alcatuite din 4/5/6 bucati rosii sau albastre. Acestea sunt o idee perfecta pentru cadou sau pentru decoratiune in camera.

Va oferim de asemenea si diferite obiecte personalizate precum puzzle, tricou personalizat, bricheta, poza sau ceas de perete. Va oferim trusou botez, lumanare de botez si banut taiere mot.
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

Într-o zi, doi îndrăgostiţi se ceartă. Enervat la culme, el se hotărăşte să o rănească, deşi nu doar ea greşise. Fiind om de ştiinţă, se hotărăşte să testeze scaunul electric. Din dragoste pentru el, ea nu-i contestă alegerea. Doar îl întreabă:
- Am voie la o ultimă dorinţă?
- Spune.
- Promiţi c-ai să mi-o îndeplineşti? În amintirea a ceea ce am fost noi?
- Dacă asta îţi doreşti, atunci...
- Un ultim gest de tandreţe, pentru vremurile apuse...
Înduioşat, acceptă.
- Bine...
- ŢINE-MĂ DE MÂNĂ!

Înapoi la “Promo”