Teren de fotbal a la Udrea
- ANDRASONI
- moderator
Teren de fotbal a la Udrea
Uite pe ce s-au dus banii nostri...
- Fişiere ataşate
-
- marca Nuti.jpg (27.61 KiB) Vizualizat de 14039 ori
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Re: Teren de fotbal a la Udrea
Si acum se dau cu capul de pereti ca astia de acum au taiat investitiile....probabil in capul lui nuti erau vise de genul: vor veni turisti de pe tot globul sa se dea cu telegondola in Romania. Ca nu ar fi facut ponta autostrazi, fara sa-si aduca aminte cate miliarde au dat companiei Bechtel fara ca acestia sa urneasca o piatra.
Sa nu cumva sa va apucati sa contraziceti propaganda comunista de dreapta pe retelele de socializare....va vor trimite sa va uitati in oglinda....au invatat toti placa asta de la una care-i mereu in calduri pe la tv si care striga in gura mare la un miting portocaliu "votati ponta!".
Sa nu cumva sa va apucati sa contraziceti propaganda comunista de dreapta pe retelele de socializare....va vor trimite sa va uitati in oglinda....au invatat toti placa asta de la una care-i mereu in calduri pe la tv si care striga in gura mare la un miting portocaliu "votati ponta!".
- nicumicu
- Electronist avansat
Interesant ,teren de fotbal in panta. Echipa de fotbal Steaua sa se antreneze numai pe un astfel de teren, n-o sa mai spuna ca gazonul a fost impracticabil ,ci greu de escaladat.
-
- Mester
La prima vedere am crezut ca este o farsa ,o imagine prelucrata...dar mi-am adus aminte ca traiesc in RO si atunci am devenit trist ...Se spunea despre SUA ca este tara tuturor posibilitatilor dar RO este cu mult,mult deasupra!
- ANDRASONI
- moderator
La o privire mai atenta,vad ca acolo unde stau spectatorii si merge badea cu caruta cu "doi cai frumosi" ,terenul este mai plan.De ce dracu' n-or fi facut acolo terenul de fotbal?..., sau poate echipa gazda juca ambele reprize pe deal si adversarii in vale?
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
-
- Utilizator nou
Acolo in vale este terenul mlastinos si nu se poate amenaja.