Risc de poluare radioactiva, ce aveti de gand sa faceti?

Aici se poate discuta despre aproape orice.
ionut120v
Utilizator nou

Risc de poluare radioactiva, ce aveti de gand sa faceti?

Mesaj necitit de ionut120v »

Exista un risc serios de polare dinspre Ucraina deoarece au fost construite multe reactoare acolo.

In caz de poluare ce aveti de gand sa faceti, plecati sau ramaneti?

Personal in caz ca aleg sa plec aleg zone slab populate offgrid, de exemplu america de sud tierra del fuego, sau ceva insule,

pentru mine scavia in zone civilizate e rea ca moartea.
Dambals
Utilizator nou

Re: Risc de polare radioactiva, ce aveti de gand sa faceti?

Mesaj necitit de Dambals »

Buna ziua. Nu știu dacă citești sau nu asta, dar o voi scrie oricum. Înțeleg preocuparea ta legată de riscurile dinspre Ucraina și este important să fim conștienți de astfel de situații. Personal, consider că e bine să fim pregătiți, dar și să nu ne panicăm. În cazul unui astfel de scenariu, aș evalualicitații Audi situația atent înainte de a lua o decizie. Cred că e mai bine să ne informăm continuu și să luăm măsuri de precauție rezonabile. Deocamdată, prefer să rămân aproape de familie și să încerc să fac tot ce pot pentru siguranța noastră aici, în loc să fac un pas radical.
PETRE
Site Admin

Re: Risc de poluare radioactiva, ce aveti de gand sa faceti?

Mesaj necitit de PETRE »

Avand in vedere isteria recenta creata cu cea mai pasnica ploaie de toamna, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi cand s-ar anunta ca exista scurgeri radioactive. Nu ca piticul atomic nu ar fi incercat pana acum sa sugereze acest lucru, insa licuriciul cel mare nu l-a confirmat pana acum.

Nu mai am cum pleca indiferent de situatie, nu cred ca voi putea sa-l opresc pe fiul meu.
Scrie răspuns