TV-LCD NORMENDE 2001LB
Re: TV-LCD NORMENDE 2001LB
Cat de intunecata este imaginea? Daca ai becul aprins in camera se mai vede ceva?
se vede.
Insemna ca invertoarele functioneaza si lampile se aprind. Probabil probleme cu display-ul.
nas crede,ma bazez pe faptul ca nu am tensiunea de 24v la alimentarea ccf,comanda este dar se pierde,banuesc un ci,dupa el nu mai este tensiune iese doar 4-5v
- nicumicu
- Electronist avansat
Regajele pentru lumina,contrast ,culoare functioneaza?Lasa-i lumina la maxim si scoate-i fisa spre display apoi vezi cum functioneaza lampile (cat de mare este lumina data de lampi si cat de uniforma este.pe display).
neata,problema s-a rezolvat,am observat ca placa are o usoara curba,uitinduma cu lupa si miscind de placa,minune a iesit un frumos si tot odata parsiv defect,si anume cablaj fisurat,refacindul,lcd vede ca in tineretea lui.multumesc de sfaturi utile atit pentru mine cit si pentru altii.
schema tv luxor
ziua buna la toti cei care viziteaza acest sait mai mult decat folositor.doleanta mea ar fi daca cineva din d-voastra detine schema tv luxor lux-22-914-cob.va multumesc anticipat,cu stima eugen
Ar trebui sa scrie pe undeva pe placa si sasiul. Deschide un topic nou in care sa dai toate detaliile.