Samsung CK-5061-A
-
- Mester
Samsung CK-5061-A
La acest sasiu(P-68 SA),se poate schimba selectorul cu un altul ca sa receptioneze intreaga grila de programe de cablu? Daca se poate,va rog sa-mi dati niste sfaturi.Mercy.
Re: Samsung CK-5061-A
desigur ca merge.....pune un print screen cu schema cu zona selectorului sa vedem ce tip ar merge.
- ANDRASONI
- moderator
Merge orice selector cu benzi de 12V hyperband care le gasiti si la MIV**** la un pret rezonabil. Dar pe de alta parte, din cate stiu eu, acest model este echipat cu selector care are banda de frecvente aproape completa. Ce canale nu va intra?
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
-
- Mester
Impotant (pt.mama),nu receptioneaza National ..Wild!!! Acum(problema secundara),este si faptul ca prezinta desincronizare orizontala(cand apare subtitrarea),"scrisul" este deformat,zimtat... Adevarat ca pana a murit nepotelul,a tot fost introdus mufa jocului(nu am avut bani de computere),de multe ori,dar am reusit sa rezolv problema lipind un cablu coaxial,cu mufa mama paralel cu originalul. Grila de programe(RCS-RDS),nu stiu sa va spun ar insemna sa insir intreaga grila!! Nu pot receptiona Nat...Wilde!! Mercy.ANDRASONI scrie:Merge orice selector cu benzi de 12V hyperband care le gasiti si la MIV**** la un pret rezonabil. Dar pe de alta parte, din cate stiu eu, acest model este echipat cu selector care are banda de frecvente aproape completa. Ce canale nu va intra?
- ANDRASONI
- moderator
Uitati-va in oferta care v-am spus-o, este selector hyerband pt Samsung la vreo 12 RON, dar mai intai faceti-i o "cura" de electrolitici pt zimtare...,credeam ca v-ati gandit la asta ca doar d-voastra m-ati intrebat cat de des mi se intampla sa "crape" procesorul, nu?(nu am gustat deloc ironia fina "ca mistretu' ")... 

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
-
- Mester
D-le ANDRASONI,sub nici o forma nu am avut intentia sa fiu ironic,probabil m-am exprimat gresit,scuze,stiu ca nu am cunostinte suficiente in domeniu,de aceea am cerut un sfat!! Cand am sa am posibilitatea sa fac transformarea am sa postez rezultatul!1
-
- Mester
Dvs.sigur aveti schema acestui sasiu(P68 SA),stiu ca nu prea mai are rost(sa-l repar),dar cum a spus colegul ANDRASONI,pentru 12-20 LEI ,Merita macar pt experienta! Sunt de acord ca necesita "o cura de electrolitici",De 20 de ani nu a avut nici o problema,deci in mod sigur,are nevoie de o cura de electrolitici,ati putea sa-spuneti si care,deoarece sunt o multime,nu e vorba de bani,deci? Mercy.ADMIN scrie:desigur ca merge.....pune un print screen cu schema cu zona selectorului sa vedem ce tip ar merge.
Nu am de unde sa stiu care electrolitici trebuie schimbati.....daca vrei sa repari, trebuie sa-ti iei un ESR-metru. O sa-i depistezi foarte usor fara macar sa-i dai jos din montaj.