tv lcd LG

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
BUGHIU
Electronist avansat

Re: tv lcd LG

Mesaj necitit de BUGHIU »

electron49 scrie:eu am cerut ajutor de la dumneavoastra pentru ca stiu ca sunteti mai meseriasi si mai experimentati dar dupa cat vad am profitat.hm.am asteptat si pana la urma i am aratat diploma.am sa va tin la curent cum am rezolvat.
Colegu' ''electron49'' ; nu stiu daca ati observat dar pe majoritatea forumurilor de genul se discuta ,se cer si se dau sfaturi/pareri,etc!! Eu unul NU ma consider mare meserias in domeniu si NU consider pe nimeni MESERIAS sau INCEPATOR. Doar incerc sa ajut cu ce stiu si bineinteles INTREB, cer sfaturi/idei despre lucruri care ma depasesc!!
Nimeni nu le stie pe toate! De aceea ,intotdeauna ,la rezolvarea unei probleme se spune : CUM s-a rezolvat?!?! Ca sa fie de ajutor celor de pe forum;''MESERIASILOR'' si ''NOVICILOR'' !!!! /203/
Arbeit macht frei
ANDRASONI
moderator

Re: tv lcd LG

Mesaj necitit de ANDRASONI »

"Colegu' ''electron49'' ; nu stiu daca ati observat dar pe majoritatea forumurilor de genul se discuta ,se cer si se dau sfaturi/pareri,etc!! Eu unul NU ma consider mare meserias in domeniu si NU consider pe nimeni MESERIAS sau INCEPATOR. Doar incerc sa ajut cu ce stiu si bineinteles INTREB, cer sfaturi/idei despre lucruri care ma depasesc!!
Nimeni nu le stie pe toate! De aceea ,intotdeauna ,la rezolvarea unei probleme se spune : CUM s-a rezolvat?!?! Ca sa fie de ajutor celor de pe forum;''MESERIASILOR'' si ''NOVICILOR'' !!!! /203/"
...s-ar spune ca mai avem multe de invatat si este foarte adevarat, in acest domeniu inveti in fiecare zi.De asemenea nu prea "moderez", si nici alti colegi nu se prea implica~ zic unii..., nu stiu cum sa-si umple timpul si asa mai dau idei, solutii,documentatii si pentru aceasta cateodata se multumeste,altadata nu se mai spune nimic si se mai spune "l-am rezolvat, "off topic", nu ma mai intereseaza subiectul si...restul de ironii "fine" ca mistretul.Asemenea atitudine nu are ce cauta pe acest forum si nici altundeva unde colegul nostru "electron49" este ajutat a fel ca si aici.Ramane de reflectat...
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Încuiat