liviu666 scrie:liviu666 scrie:ADMIN scrie:daca nu se mai incalzeste dif-ul poti sa-l lasi.....oricum daca s-a incalzit o data este compromis... la fel si amplificatorul caruia nu ai ce-i face pentru ca nu ai cum sa-l inlocuiesti.
Ok o sa-i dau drumu in 10 min si o sa vad daca se mai incalzeste sa zicem ca nu o sa se mai incalzeasca nu o sa mai fie probleme?
Cand s-a incalzit diful radia un pic de caldura din mijlocul membranei dar nu mult crezi ca as avea probleme pe viitor cu el?daca e de bass n-ar trebui sa fie altfel tratata bobina fata de con?adica sa fie mai rezistenta la caldura socuri etc?
Later edit
Acum am observat ca atunci cand conectez condensatorul si firul imi trage membrana in interior mult daca inversez firele impinge membrana mult afara e ca si cum ar tine-o blocata intr-un punct dar imi reda joasele normal....Nu mai inteleg nimic cred ca ma las pagubas.
Solutia cea mai inteleapta!! Acolo aveti finali audio SMD !! Ampliful este in clasa D ,impulsuri,dupa cum apare in poza.Fara scule /aparate de masura corespunzatoare,cel mai bine este cum ati spus : ''Nu mai inteleg nimic cred ca ma las pagubas''!!