LCD SUNNY model SN032LM23-T1
Re: LCD SUNNY model SN032LM23-T1
Am uitat sa va intreb ce era esential, eu am sistem de operare Windows 7, iar programul am vazut ca este pentru Windows 9, poate sa lucreze si in windows 7 ? Va multumesc.
- ANDRASONI
- moderator
Eu am XP, mi se pare mai "prietenos" decat 7sau9 (le-am avut pe ambele si am revenit la "anticul" XP)
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Din pacate atunci cand am fost nevoit sa schimb placa de baza, cel care a facut modificarile (alt hard, alta sursa, alt dvd, etc) mi-a motivat ca nu are la el alt sistem de operare si ca acesta este mult mai bun, asa ca am fost nevoit sa accept cu toate ca mi-a venit cam peste mana la inceput. Am sa incerc sa instalez programul sa vad cum opereaza in windows 7. Va multumesc pentru timpul acordat.
-
- Electronist avansat
Pony Prog nu merge in Windows 7 ...
Ai reusit dezarhivarea?
Ai reusit dezarhivarea?
Nu tehtronics, tu ai reusit?
-
- Electronist avansat
Nu, nici la mine nu merge dezarhivarea...
Rog colegii sa descarce cele 5 arhive postate si sa incerce dezarhivarea. Ciudat!
Raman la parerea ca lipseste o arhiva.
Rog colegii sa descarce cele 5 arhive postate si sa incerce dezarhivarea. Ciudat!
Raman la parerea ca lipseste o arhiva.
- ANDRASONI
- moderator
Pe laptop am instalat Windows 7, nu merge Pony Prog cu el, probabil trebuie ceva versiune mai noua de Pony Prog.O sa mai caut sa vad daca este ceva versiune care sa se preteze la noile versiuni de Windows(7 sau 9)...
Tehtronics, calculatorul tau ce sistem de operare foloseste?
Domnule ANDRASONI, nu trebuie sa pierdeti timpul pentru mine, pana la urma voi apela la un prieten pentru scrierea memoriei. In general cand am avut nevoie de programe sau drivere, au functionat cele facute pentru wimdows9 si vista, acesta este probabil mai pretentios
Domnule ANDRASONI, nu trebuie sa pierdeti timpul pentru mine, pana la urma voi apela la un prieten pentru scrierea memoriei. In general cand am avut nevoie de programe sau drivere, au functionat cele facute pentru wimdows9 si vista, acesta este probabil mai pretentios
- ANDRASONI
- moderator
Mai vedeti asta, s-ar putea sa va fie util pe viitor..
- Fişiere ataşate
-
- pony prog windows 7.zip
- (423 Bytes) Descărcat de 263 ori
Va multumesc, l-am dat jos si il voi instala sa vad daca merge.
La mine a mers ;cei drept cu Wind 7 Ultimate...tehtronics scrie:Pony Prog nu merge in Windows 7 ...
Ai reusit dezarhivarea?

Cu Wind 7 Starter ....nu stiu daca merge ...
Arbeit macht frei
-
- Electronist avansat
eu am tot Ultimate, dar pe 64biti...si sigur nu merge, dar am vazut ca se pot face ceva modificari si merge
- ANDRASONI
- moderator
Deci sa inteleg ca arhivele erau in regula...,acuma ramane sa vedem daca si foloseste la ceva, nu?
Domnule ANDRASONI, nu va contrazic ca arhivele nu ar fi bune, dar nu am reusit dezarhivarea nici cu wim.XP si nici cu win.7. Este posibil sa am eu o problema la dezarhivarea arhivelor multiple. Incercarea de instalare a PonyProg, a esuat. Deoarece nu am reusit sa intru in meniul service cum a spus tehtronics, m-am hotarat sa inlocuiesc placa main board,chiar daca nu este prea ortodox. Am reusit sa gasesc un aparat identic, care avea displaiul, sursa si carcasa distruse, dar din fericire placa main board nu era afectata si avea acelasi indicativ. Dupa montare a plecat normal si nu a mai aparut oscilatia parazita. Va multumesc la toti care mi-ati dat o mana de ajutor.
La mine e pe 32 biti,asta am uitat sa specific!!!tehtronics scrie:eu am tot Ultimate, dar pe 64biti...si sigur nu merge, dar am vazut ca se pot face ceva modificari si merge
Arbeit macht frei