Popularitate
Popularitate
Bună seara. Cum să facem să mai popularizăm acest forum? eu am încercat să conving, dar nu ştiu câţi au intrat. dar am dat link-ul pe diferite bloguri/facebook etc.. Ce e de făcut? 

Sssmokin`!
Re: Popularitate
Raspandirea le link-uri este o metoda buna, deasemeni postari pe facebook din cand in cand. Insa vizitatorii cei mai valorosi sunt cei adusi de google in urma indexarii continului forumului. Deci avem nevoie de continut valoros iar acesta se completeaza in timp.

Oricum avem un forum concurent foarte mare si probabil nu va fi ajuns din urma niciodata. Sau poate...cine stie?

Oricum avem un forum concurent foarte mare si probabil nu va fi ajuns din urma niciodata. Sau poate...cine stie?
- ANDRASONI
- moderator
Cred ca va referiti la "Elforum" si "Microprocesoare.ro". Am fost pe "Elforum" si mai sunt logat acolo, dar m-am retras (in sensul ca nu mai postez) pt. ca m-am saturat sa le explic unora legea lui Ohm in sapte postari si(asta este defectul meu) fac "alergie" la agramati.Ii inteleg pe cei care vor sa invete si ii ajut cu placere(in limita posibilitatilor mele), dar ii resping pe cei care nu fac nici macar o masuratoare(sau poate nici nu stiu cum se face asta)si asteapta sa primeasca solutii minune fara sa faca nici cel mai mic efort.Este si o chestie de educatie, dar nu acesta este scopul forumului...Si o mica observatie:" procedura de postare a atasamentelor era restrictiva in sensul ca nu se putea posta direct in format pdf, acuma este si mai greoaie, sau poate asa mi se pare mie, nu se poate face nimic in acest sens?Imi cer scuze daca v-am retinut prea mult, va salut cu respect,de la Cluj, numai bine!
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Din cei paraleli cu orice notiune de electronica au aparut si vor mai aparea si pe aici....propun sa-i ajutam pe cat posibil , dar mai ales sa-i incurajam sa se apuce si de studiu. Cat despre unu' ca "bubusmecheru" de pe Elforum, a incercat sa-si faca cont si aici dar nu l-am aprobat... este un specimen prea rar pentru forumul asta.
Referitor la atasamente in acest forum, va rog fisierele mai mari de 2Mb sa le puneti pe http://www.fileshare.ro
Referitor la atasamente in acest forum, va rog fisierele mai mari de 2Mb sa le puneti pe http://www.fileshare.ro