Scheme amplificatoare
-
- Utilizator nou
Scheme amplificatoare
Aici putem posta scheme de amplificatoare.
-
- Utilizator nou
Re: Scheme amplificatoare
Schema amplificator 100w realizata de mine in trei exemplare.
Da, un montaj foarte simplu. Practic in ziua de astazi avand drept surasa de semnal un calculator se poate renunta la corectorul de ton si se poate folosi doar etajul final incepand de la C5.
Te rog sa ne spui ce numar Tehnium este poate gasim o legatura direct catre pagina originala pentru a putea vedea toate specificatiile.
Te rog sa ne spui ce numar Tehnium este poate gasim o legatura direct catre pagina originala pentru a putea vedea toate specificatiile.
-
- Utilizator nou
Doar etaju final se poate folosi de la s1.
Am facut si eu montajul ala de amplificator dar de mai bine de 10 ani si nu scotea 100w dar o gramada de suprafata de racire si cu finalii coceai turte....

-
- Mester
a fost publicata prin anii '80 ... avea si varianta cu uA741, sau bA741 in preamplificatoare..., iar intr-o alta publicatie era in varianta stereo( etajul final vazut in oglinda ) , ...alimentata la tensiunea din schema (62v) se cam prajeau finalii, atentie mare la curentul de mers in gol si tensiunea pe mediana.
-
- Utilizator nou
daca imi amintesc bine a fost publicata in ALMANAH TEHNIUM din 1984, posibil sa il mai am, daca mai intereseaza pe cineva o sa il caut si fac o scanare, si a mai fost publicat in tevista tehnium.