Probleme lcd LG 42"
Probleme lcd LG 42"
Problema este ca a inceput sa miroasa a ars acum o saptamana, dupa ce dintr-o data s-a stins si s-a aprins ca si cum ar fi fost o cadere de tensiune. Mentionez ca am regulator de tensiune in care este bagat stecherul tv-ului. Dupa vreo 2 zile, am ramas dintr-o data doar cu sonor. Am chemat pe cineva, l-a desfacut, dar nu aparea a fi ceva ars. L-a asamblat si acum functioneaza din nou, numai ca ieri iar s-a stins si s-a aprins, dar functioneaza. Ceea ce ma deranjeaza este acel miros care nu stiu de unde vine... Punand mana pe rama de plastic, atat in partea dreapta cat si in stanga sus pare ca este mai cald. Ma puteti ajuta prin a-mi spune ce ar putea fi? Acel miros este periculos? Va multumesc anticipat
Re: Probleme lcd LG 42"
Acel cineva este de meserie? sau este un electrician care are aparat de masura si monteaza prize!
Acest aparat nu necesita un regulator de tensiune....el are osursa de alimentare performanta.
Posibil un contact imperfect pe undeva....pentru evitarea unui defect grav ar trebui vazut de un meserias.
Acest aparat nu necesita un regulator de tensiune....el are osursa de alimentare performanta.
Posibil un contact imperfect pe undeva....pentru evitarea unui defect grav ar trebui vazut de un meserias.
Va multumesc pt. sfat. Am cautat pe google si am gasit "repar lcd"...a venit, l-a desfacut si s-a uitat la placa care a zis ca nu avea nimic inegrit pe ea. Nu a masurat nimic. Eu mi-am bagat "nasul" sa vad ce miroase si un invertor (sunt 2 in stanga si 2 in dreapta" parea ca miroase usor. El mi-a zis ca daca mai face s-ar putea sa fie de la neoane...cam atat. E deranjant ca in toata casa miroase a ceva ars...si nu stiu daca e toxic sau nu.
Verifica sa nu ai o priza care se incalzeste pe acolo, mai ales daca daca ai un consumator mai mare.
Am cautat pe google si am gasit "repar lcd"...a venit, l-a desfacut si s-a uitat la placa care a zis ca nu avea nimic inegrit pe ea. Nu a masurat nimic.
Nu apelati la anunturile dupa net > unii habar nu au cu ce se ,, mananca lcd '' >> cautati un service: meserias bun ,cu referinte bune !!!
Nu apelati la anunturile dupa net > unii habar nu au cu ce se ,, mananca lcd '' >> cautati un service: meserias bun ,cu referinte bune !!!
Va multumesc pt. sfaturi...revin insa si va spun ca ieri dintr-o data a scazut luminozitatea aproape pe tot ecranul, mai putin o dunga de vreo 5-6 cm pe mijloc care este mai luminata. Poti viziona emisiunile si in aceste conditii. Or fi CCFL-urile sau...? Nici nu mai stiu daca mai merita reparat.
Refaceti lipiturile in zona invertorului si a mufelor care pleaca la lampile ccfl !!
Ok, voi face acest lucru. Va multumesc!