sunet panasonic tx21jt2p

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
quinn
Utilizator nou

sunet panasonic tx21jt2p

Mesaj necitit de quinn »

Va salut!
Tv panasonic tx21jt2p cu sasiu Z-M3L avea intreruperi la sunet si proprietarul misca de mufa selectorului
de canale si isi revenea.Acum nu mai are deloc sunet,chiar torsionand placa.Am conectat pe euroscart
un receiver de satelit si asa are sunet, parca putin mai slab nivelul decat ar fi trebuit sa fie.Deci pb . ar trebui
sa fie in calea comuna.Dupa schema nu stiu ce componente externe multifunctionalului tda9361 face fi sunet.
schema:
http://www.girlshare.ro/32827513.4

Muiltumesc!
PETRE
Site Admin

Re: sunet panasonic tx21jt2p

Mesaj necitit de PETRE »

Prima data refa toate lipiturile la multifunctional......n-ar strica si o verificare vizuala cu o lupa buna.
ANDRASONI
moderator

Mesaj necitit de ANDRASONI »

Aveti grija, nu cumva sa refaceti lipiturile pe procesor cu mufa de antena conectata, s-ar putea sa va coste un procesor(eu am patit-o).Succes!
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
quinn
Utilizator nou

Mesaj necitit de quinn »

Multumesc vad ca acum nu se mai intrerupe dupa ce am refacut lipiturile.

D-le Lucian care ar fi explicatia cu mufa in selector?
Ma gandesc la faptul ca poate spliterul de semnal nu a fost ok si a intrat vreo tensiune de la vreun vecin cu tv-ul defect...
ANDRASONI
moderator

Priza de la care alimentam letconul nu avea pamantare, asa ca intre masa mufei de antena si cea a letconului, masuram "linistit" cam 100V alternativ...Oricum era ceva tensiune falsa, virtuala pentru ca daca leg bec intre cele doua mase, nu se aprinde si de asemenea nu se intampla nimic daca le leg intre ele cele doua mase.Deci intotdeauna "ezista o explicatie"(in cazul OZN-urilor este destul de discutabil)...cert este ca mie mi-o "pleznit" procesorul... /208/
morocanosul
Mester

Mesaj necitit de morocanosul »

ANDRASONI scrie:Priza de la care alimentam letconul nu avea pamantare, asa ca intre masa mufei de antena si cea a letconului, masuram "linistit" cam 100V alternativ...Oricum era ceva tensiune falsa, virtuala pentru ca daca leg bec intre cele doua mase, nu se aprinde si de asemenea nu se intampla nimic daca le leg intre ele cele doua mase.Deci intotdeauna "ezista o explicatie"(in cazul OZN-urilor este destul de discutabil)...cert este ca mie mi-o "pleznit" procesorul... /208/
Scuzati ignoranta mea,de cate ori ati patito? As dori sa stiu daca se intampla frecvent sau este posibil(deci mai rar).Mercy.
ANDRASONI
moderator

O data..., afost suficient...Va scuz...tonul. /203/
Scrie răspuns