Nevoia de libertate a lui Gigi Becali

Aici se poate discuta despre aproape orice.
PETRE
Site Admin

Nevoia de libertate a lui Gigi Becali

Mesaj necitit de PETRE »

N-as vrea sa se creada ca-i tin partea latifundiarului. Anul trecut, mai exact pe 29 iulie am fost operat de hernie de disc la spitalul Floreasca. Cand m-am trezit din operatie prima mea intrebare a fost: "sotia mea a sosit?"....m-am linistit foarte mult cand am vazut ca apare....era in preajma cand am intrebat eu.
Din aceasta cauza cred ca Becali acum are nevoie de familia sa mai mult ca oricand si nu de un gardian ca sa-l pazeasca in timpul anesteziei.
adrian
Utilizator nou

Re: Nevoia de libertate a lui Gigi Becali

Mesaj necitit de adrian »

Eu tot nu am inteles de ce a ajuns Becali acolo? Adica daca ma duc la unu si-i propun un schimb (sa schimbam masinile sau nevestele) si el este de acord, tot eu sunt vinovat? Nici cu cazul "Valiza" nu sunt de acord, cu atat mai putin in cazul sechestrarii unor borfasi.
ANDRASONI
moderator

Mesaj necitit de ANDRASONI »

"

"Eu tot nu am inteles de ce a ajuns Becali acolo? Adica daca ma duc la unu si-i propun un schimb (sa schimbam masinile sau nevestele) si el este de acord, tot eu sunt vinovat? Nici cu cazul "Valiza" nu sunt de acord, cu atat mai putin in cazul sechestrarii unor borfasi."

Subscriu la ceea ce a spus colegul..., altii au furat mult mai mult((fara sa dau nume, ii stiti foarte bine) si sunt bine merci.Pe langa asta cand a fost parlamentar european, a luat cuvantul si s-a prezentat onorabil, nu s-a facut de rahat ca..., altele.
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
morocanosul
Mester

Mesaj necitit de morocanosul »

Aici ai dreptate dar daca faci acum un compromis ulterior toata lumea va zice"Sigur,pt.Becali se poate,vreau si eu...",pana la urma daca nu era povestea cu terenurile,erau celelalte capete de acuzare... /203/ Pana la urma furtul este furt,ori ca furi un leu,ori un milion! /13/
Scrie răspuns