tv SAMSUNG MODEL:CW-29M064N
-
- Mester
tv SAMSUNG MODEL:CW-29M064N
nu stiu ce sasiu este are un TDA12025PQ/N1F80 am sonor lipsa imagine daca ma puteti ajuta cu o schema sa fac ceva masuratori ,pe final video tensiunea de 200v este de 173v am inlocuit TDA6109JF aceiasi problema lipsa imagine sunet normal daca ma puteti ajuta cu ceva solutii va multumesc.
Re: tv SAMSUNG MODEL:CW-29M064N
Posibil sasiu S16B....vezi daca se potriveste: http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... M063N.html
dai clic pe "To download the file, please, click here ! "
Mareste un pic UG2 si vezi daca nu cumva este in dunga, adica nu functioneaza cadrele.
dai clic pe "To download the file, please, click here ! "
Mareste un pic UG2 si vezi daca nu cumva este in dunga, adica nu functioneaza cadrele.
-
- Mester
am ridicat G2 si apar liniile de intoarcere este bun final cadre in acest caz sa descarc schema sa vad daca se potriveste cu sasiul pe care il am eu.
-
- Mester
am ridicat un pic G 2, imagine pentru 2-3 secunde (pulsatorie) in cazul de fata poate fi traful de vina ca nu mai stiu unde sa mai sap ceva solutii poate ma ajuta va multumesc.
- ANDRASONI
- moderator
Nu cred ca este traful, tensiunea de 173V (180V~normal) este aprox. OK.Verificati circuitul CUT-OFF pe placa TK si mai incolo spre multifunctional, semnalul sandcastle( tensiunea masurata trebuie sa fie de aprox.1,35~1,5V),ar fi bine daca aveti osciloscop ca sa vedeti forma impulsului, verificati si circuitul de stingere cadre.Bineinteles, tensiunile de alimentare procesor trebuie sa fie corecte si bine filtrate.
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
-
- Mester
am scos memoria de pe soclu si au aparut purici ma puteti ajuta cu un dump pentru TDA12025PQ/N1F80 ca in cazul de fata poate fi memoria de vina poate un dump bun si probat ma ajuta va multumesc.
Am pus un dump.
- Fişiere ataşate
-
- S16B.rar
- (459 Bytes) Descărcat de 393 ori
-
- Mester
am scris memorie cu dumpul atasat si apare in stanga sus a ecranului un lacat alb si sub el Klokkesl nu stiu ce asta cum se deblocheaza daca apas tasta menu apare hotel-mod
In arhiva mea apare ca fiind sasiu KS 7 !!
Incearca si cu binul asta :
Incearca si cu binul asta :
- Fişiere ataşate
-
- CW21M163.rar
- (461 Bytes) Descărcat de 405 ori
Nu avem de unde sti ce sasiu este....cineva nu a confirmat nimic.
-
- Mester
am gasit scris undeva pe placa S16A PAL AA41-01127B si cred ca este fabricat in 30-06 2005 si dumpul atasat acelasi lacat in stanga sus daca apas menu din telecomanda sau de pe panou apare mod-hotel paote gasim un dump pentru acest sasiu va multumesc pentru intelegere.
Este sasiu S16A....dumpul este bun dar trebuie sa intri in service menu sau vezi instructiunile din manualul service pentru deblocare din hotel mode.
Manualul service aici: http://elektrotanya.com/samsung_s16a_p_ ... nload.html
Incearca urmatoarea secventa: Cu tv-ul in st-by apesi Mute, 1,8,2, Power (din telecomanda).
Manualul service aici: http://elektrotanya.com/samsung_s16a_p_ ... nload.html
Incearca urmatoarea secventa: Cu tv-ul in st-by apesi Mute, 1,8,2, Power (din telecomanda).
- ANDRASONI
- moderator
In service se intra cu secventa :"tv in St, By~INFO( sau I+)~MENU~MUTE~POWER ON".
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
-
- Mester
am reusit am intrat in menu srvice am corectat imaginea am facut o cautare programe totul ok. dar daca reduc G2 fff. putin iar are imagine pulsatorie l-am lasat si eu cu grila 2 un pic marita si asa functioneaza nu stiu in menu servis trebuie modificat ceva parametri legati de G2 ca sa functioneze ca inante de a aparea defectul va multumesc pentru ajutorul dat si daca stie cineva ce trebuie modificat in menu srvice in legatura cu G2 va rog postati Va multumesc.
Buna ziua si LA MULTI ANI tuturor..In anul 2016 va urez sa aveti sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor...
Sa nu mai deschid alt topic am sa postez aici un defect a acestui tv...Deci dupa cateva minute de functionare incep sa dispara unele canale din banda VHF (in jurul valorilor 300 Mhz-400Mz) ba chiar si cele de pe superbanda. Am incercat rezolvarea defectului prin verificarea tensiunii de 33V care parea cam mica am schimbat tunerului, memoria cu una scrisa de la un tv aproximativ la fel (CW-21...), chiar si a procesorului ....Nimic, acelasi defect..Am marit un pic tensiunea de 33V (care parea cam mica) prin micsorarea rezistentelor din care se obtine, am crezut ca acolo a fost problema, dar nu, functionat bine vreo 2 zile, dupa care defectul a reaparut..Nu mai am nici o idee, daca a mai intalnit cineva acest defect rog sa ma ajute, altfel :
.Va multumesc..
Sa nu mai deschid alt topic am sa postez aici un defect a acestui tv...Deci dupa cateva minute de functionare incep sa dispara unele canale din banda VHF (in jurul valorilor 300 Mhz-400Mz) ba chiar si cele de pe superbanda. Am incercat rezolvarea defectului prin verificarea tensiunii de 33V care parea cam mica am schimbat tunerului, memoria cu una scrisa de la un tv aproximativ la fel (CW-21...), chiar si a procesorului ....Nimic, acelasi defect..Am marit un pic tensiunea de 33V (care parea cam mica) prin micsorarea rezistentelor din care se obtine, am crezut ca acolo a fost problema, dar nu, functionat bine vreo 2 zile, dupa care defectul a reaparut..Nu mai am nici o idee, daca a mai intalnit cineva acest defect rog sa ma ajute, altfel :