Funai-TV-2003

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
morocanosul
Mester

Funai-TV-2003

Mesaj necitit de morocanosul »

Exact asa se numeste! Nu l-am desfacut(inca) ca sa stiu ce sasiu are,deci nu am schema ca sa verific nimic! Intrebarea ar fi(doar ca sa-mi formez o idee),pe imagine apar "pureci",mai precis un fel de liniute foarte subtiri pe tot ecranul,divres colorate(orizontale),am incercat si in alta camera(conexiunea este in regula),defectul este acelasi! Mentionez ca toate functiile sunt in regula,volum,contrast,luminozitate,culoare...Deci,deocamdata .nu va cer sa-mi spuneti ce piesa sa schimb(asta chiar ar fi culmea),intrebarea era ce bloc functional poate provoca acest defect!? Repet,TV-ul este functional,fenomenul se manifesta doar pe anumite programe! /63
PETRE
Site Admin

Re: Funai-TV-2003

Mesaj necitit de PETRE »

o poza face cat o mie de cuvinte
marian67
Utilizator nou

Mesaj necitit de marian67 »

Un defect asemanator se produce atunci cand apar descarcari ale tensiunii de focus
Verificati conexiunile conductorului focus, oxidarea pinului focalizare in soclul CRT.
Este o parere, dar cum zice si domnul Admin o poza ar fi m-ai edificatoare.
Atentie... curentul electric, nu se aude nu se vede dar circula.....
BUGHIU
Electronist avansat

Mesaj necitit de BUGHIU »

La vechimea lui se impune o cura de electrolitici!!! Incepand cu sursa si terminind cu; calea comuna!!

Schema :
Fişiere ataşate
Funai2003.zip
(181.61 KiB) Descărcat de 198 ori
Arbeit macht frei
morocanosul
Mester

Mesaj necitit de morocanosul »

Va multumesc tuturor.Desigur ca necesita o cura de electrolitici,asta va fi primul pas(neavand esr-metru...),as fi atasat si o fotografie dar inafara de tel.mobil nu am ceva care are rezolutie mare,astfel ca nu se vad exact acele detalii de care vorbesc.
Scrie răspuns