modificare monitor lcd in tv
modificare monitor lcd in tv
salut tuturor am acasa un monitor lcd de 15" si are seria SL/901541403 si vreau sal transform in tv .Am facut doua montaje de pe internet dar nu au dat rezultate , unul cu integrat lm1881n si unul cu tranzistori, la cel cu integrat pe imagine spune ca nu suporta video iar cel cu tranzistori functioneaza dar imaginea este desincronizata in partea de sus ,stie cineva cum se pot adapta monitor ca tv . Va spun ca semnalul vine dintro mufa scart din receptorul de focus sat
Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere.
Re: modificare monitor lcd in tv
Nu trebuie nici un montaj. Ai nevoie de un cablu adaptor Scart/VGA.
Cauta pe net: Cablu adaptor Video Scart iesire (receptor satelit, DVD player) la monitor cu conector VGA intrare.
Cauta pe net: Cablu adaptor Video Scart iesire (receptor satelit, DVD player) la monitor cu conector VGA intrare.
cu un cablu simplu scart/vga nu se obtine nimic va spun din experienta (am un cablu) numai cu ajutorul unui montaj sar putea sa fie rezultate.Mufa vga are pini de intrare pentru semnal H/V ,iar mufa scart nu distribuie cele doua semnale,
Pai a spus admin ''cablu simplu''?!?! Eu vad clar : ''cablu adaptor''!!! Asta e cu totul altceva si are incorporat in el acel ''montaj'' minune care face conversia semnalelor ....
Arbeit macht frei
da .....merci .