led philips
led philips
Va rog ,ajutor in privinta identificarii acestei componente,din secundarul sursei:9971 4a02.Este un fet dar nu cunosc caracteristici.Pe net nu-l identifica.Va multumesc.COD SURSA:715G6197-P01-003-002H.
Re: led philips
spune si modelul tv-ului
Philips,model:32phh4509/88
Vezi pe eticheta de pe capac ce sasiu este. Daca este TPN14-1E-LA descarca schema de aici: http://elektrotanya.com/philips_chassis ... nload.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eu am descarcat-o dar nu gasesc componenta 9971
Eu am descarcat-o dar nu gasesc componenta 9971
Acel ''fet'' este smd pe saptele placi sau.....?!?! Dati mai multe detali despre el.....pe ce tensiune a secundarului sursei este,ce capsula are,etc....Oricum ,daca ohmetric nu este...''sarma''.... ,nu cred sa fie defect....
P.S- Banuiesc ca este cel din convertorul pentru alimentarea ledurilor.....
P.S- Banuiesc ca este cel din convertorul pentru alimentarea ledurilor.....

Arbeit macht frei
Tv rezolvat.Mos fet-ul era sarma.Am pus un fet de 7A,600v,pt ca,spatiul mi-a permis,am pus si un mic radiator.Initial era pus pe partea placata.Era un fet,gen sursa de 3,3v,de pe sasiul de beko E1.Am dat cele 3 gauri l-am plantat clasic.Norocul meu ca,spatiul mi-a permis.Va multumesc.Fet-ul este din sursa de philips o7........
...nu vreau sa ...''cobesc'' dar o sa se arda dinou.....!!! Intreb iarasi: pe ce tensiune este acel fet? Daca este pe tensiunea de alimentare a ledurilor din panel....iar se arde!!!!
Arbeit macht frei