TV WESTWOOD
TV WESTWOOD
Buna ziua ,
Acest TV WESTWOOD Model no: HA5 - 21NF ,si are sasiul : P1470A03 ,si are urmatoarele componete principale :
- sursa STRW 6556A
- multifunctional TDA 11106PS/V3/3/AQC
- memorea K24C08C
- sunet TDA 2003
- B - vertical (nu se cunoaste scrisul pe circuit )
- mod video cu tranzistori
- trafo linii BSC 26 - T1029B
- tub plat
TV - ul mentionat are problema ca nu se aprinde filamentul si nu lumineaza ecranul
Imi este necesara schima originala pentru a inlocui R531 - R478 pentru ca nu se codul culorilor, si in continuare in ordine cum este notat pe sasiu C 331 ; R 531 ;R 478 ; C 569 ;VD 558 ,e necesar ca schema sa corespunda cu notatile de pe sasiu pentru a verifica si tensiunele si restul componetelor conform schemei, si va rog frumos sa bine voiti sa postati schema corespunzatore a TV -ului mentionat.
Va multumesc pentru intelegere.
Acest TV WESTWOOD Model no: HA5 - 21NF ,si are sasiul : P1470A03 ,si are urmatoarele componete principale :
- sursa STRW 6556A
- memorea K24C08C
- sunet TDA 2003
- tub plat
TV - ul mentionat are problema ca nu se aprinde filamentul si nu lumineaza ecranul
Imi este necesara schima originala pentru a inlocui R531 - R478 pentru ca nu se codul culorilor, si in continuare in ordine cum este notat pe sasiu C 331 ; R 531 ;R 478 ; C 569 ;VD 558 ,e necesar ca schema sa corespunda cu notatile de pe sasiu pentru a verifica si tensiunele si restul componetelor conform schemei, si va rog frumos sa bine voiti sa postati schema corespunzatore a TV -ului mentionat.
Va multumesc pentru intelegere.
Re: TV WESTWOOD
vezi daca se potriveste cea postata aici: http://powerforum.ro/viewtopic.php?f=25&t=150" onclick="window.open(this.href);return false;
Buna ziua.
Domnilor,nu are nimeni de pe acest forum schema de la TV - ul mentionat mai sus ,cu componetele mentionate de pe sasiu care au probleme si trebue schimbate ,dupa o schema apropriata cu notatie de pe sasiu , ( si nu scheme orientative ).
Va multumesc .
Domnilor,nu are nimeni de pe acest forum schema de la TV - ul mentionat mai sus ,cu componetele mentionate de pe sasiu care au probleme si trebue schimbate ,dupa o schema apropriata cu notatie de pe sasiu , ( si nu scheme orientative ).
Va multumesc .
-
- Mester
Vezi pe langa traf trebuie sa ai o rezistenta de ohmi de aia nu ai filament urmareste traseul de la traf care duce la final video si o sa identifici defectul.
- da , am facut aceasta verificare pe care o mentionati dvs dar imi este foarte necesara o schema cum am mentiont mai sus .
-
- Mester
Nu cred ca are cineva aceasta schema , cel mai usor ar fi sa va orientati (prin comparatie ) dupa alte scheme asemanatoare. Din cate am inteles din postarea dvs.de pe alt forum , suspectati R478 si R531 a caror valoare spuneti ca ar fi " 0 ",...posibil sa fie ceva de genul 0,2 - 0,4 (este doar un exemplu), daca aceste rez.sunt situate inaintea diodelor redresoare de pe tensiunile recuperate si atunci ,ar fi destul de OK. Sunt rez.fuzibile ! Puneti poze cu zona componentelor in cauza si incercam sa cautam valorile exacte pe un alt sasiu, dar nu cred ca acolo este problema!
...sa inteleg ca are ...sunet?!?! Muta programele....?!?!gigi56 scrie:Buna ziua ,
- sursa STRW 6556A
- memorea K24C08C
- sunet TDA 2003
- tub plat
.

Arbeit macht frei
Domnule Buchiu TV - ul mentionat este la tara ,si de aceea imi este necesar o schema corespunzatoare cu sasiul , dar nu am incercat ce spuneti dvs ,pentru ca urma sa ma duc earasi la tara la client sa rezolv ,daca nu am schema corespunzatoare nu ma duc a doua oara nu rezolv nimic ,se pare sa fie si tubul la filament si trebue sa inlocuesc de urgenta un C si 2 R , iar dupa spusele clientului TV -ul mai are si alte probleme si fara schema nu rezolv nimic .
Va multumesc
Va multumesc
I-mi pare rau,dar daca cu gramatica nu stai bine,se pare ca nici cu electronica(nivel incepator),nu stai bine ! 

Salutare ! 

foarte interesanttroglo scrie:I-mi pare rau,dar daca cu gramatica nu stai bine,se pare ca nici cu electronica(nivel incepator),nu stai bine !
-
- Mester
Buna asta ! 

Regret,chiar imi pare rau de gresala care am facuto in postarea ANTERIOARA ! Nu am scuze,graba strica ...treaba ! 

Salutare ! 

-
- Mester
Da, se pare ca te grabesti tot mai tare...!!! Colegu', greşEală, se scrie cu E, pentru că avem un radical, greş-, şi un sufix, –eală. Da ???, iar la " facut-o", daca mai puneai si-o liniuta (cratima) ....era aproape perfect. Uite asa stau lucrurile cand te grabesti sa critici pe altii !
Scuze ptr. offtopic s!!!

Scuze ptr. offtopic s!!!

Hai sa nu o dam chiar in dezbateri gramaticale ca nu suntem la Facultatea de Litere....greseala recunoscuta este pe jumatate iertata.
- ANDRASONI
- moderator
cornel1962 scrie:Da, se pare ca te grabesti tot mai tare...!!! Colegu', greşEală, se scrie cu E, pentru că avem un radical, greş-, şi un sufix, –eală. Da ???, iar la " facut-o", daca mai puneai si-o liniuta (cratima) ....era aproape perfect. Uite asa stau lucrurile cand te grabesti sa critici pe altii !![]()
...Eu nu mai zic nimic pentru că iarăși o să fiu acuzat de ”răutăți marca Andrașoni”...ce spui d-l #Buchiu# ?...![]()
Schema pt.acest șasiu nu o găsiți, eu cel puțin nu știu să fie pe undeva nici la noi și nici ”afară”.Mai jos , aveți ceva asemănător.Succes si mai cu atenție la gramatică.
- Fişiere ataşate
-
- HISENSE UOC TOP 64 MONO V0.6 CHASSIS 21RF08 - TDA11105PS TDA11135PS , STRW6553 , CD78040 , TFA980.pdf
- (173.9 KiB) Descărcat de 380 ori
-
- LEKO_TV-2165.pdf
- (1.61 MiB) Descărcat de 361 ori
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy