Muresan Leontin
Utilizator nou
Mesaje: 1
Membru din: Mie Oct 09, 2019 10:34 am

Philips 55pus8601/12 Defect.

Mie Oct 09, 2019 11:03 am

Buna ziua. Sper ca nu deranjez cu problema mea sper sa primesc suport din partea voasta la problema pe care o intampin. Am televizorul din titlu. Totul a functionat bine pana ieri cand imaginea a murit. Problema a survenit in felul urmator. Ma uitam la tv la o emisiune pe ID cand niste prieteni s-au prezentat la mine. La un moment dat unul dintre ei a vrut sa mi arate ceva pe youtube si a zis sa dau share direct pe tv. Stiti ca exista pictograma aia direct din aplicatie la youtube. Doar ca tv ul a taiat imaginea cum face de obicei cand intra dar nu a mai intrat. A ramas asa. Acum tv-ul comunica cu telecomanda. Sau cel putin partial. Adica il pot porni opri din telecomanda alte functii nu stiu daca functioneaza pentru ca nu vad nimic dar cam atat. Daca dau share iar la video merge adica ambilightul din spate functioneaza la fel si sunetul dar imaginea este tot moarta. Cand il pornesc daca il scot din priza si l las putin apare sigla philips ca e obicei apoi de la android cerculetele alea 4 pentru f putin timp sub 1 secunda dispar si pe urma nu se mai intampla nimic. Sper din suflet sa ma ajutati cu un sfat.
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

Un om, pleaca de la serviciu in pauza de masa, si, grabit, da o fuga la banca sa plateasca o factura.
Ajunge la banca, intra si vede fericit ca nu mai e nimeni…
Se apropie de ghiseu:
- Buna ziua… am de platit o factura, va rog!
Casierita:
- Va rog sa va intoarceti la coada, si sa va asteptati randul, ca toata lumea…
Omul nostru, nedumerit, se uita in jur, iese din banca, apoi intra din nou, tot nimeni… asteapta putin, apoi merge la casierie:
- Buna ziua… am de platit o factura, va rog.
Casierita il invita iar sa astepte la coada pana-i vine randul… la care omul nostru se intinde peste ghiseu si-i arde o palma sanatoasa!
Casierita, zbuciumata:
- Cine-a dat?
Omul nostru raspunde:
- Nu stiu, nu vezi ce aglomeratie e aici?

Înapoi la “Radio , TV si video”