Tberius
Utilizator nou
Mesaje: 1
Membru din: Vin Mai 29, 2020 9:10 pm

nelamuriri tablou electric proaspat montat

Vin Mai 29, 2020 9:13 pm

Salut, sunt nou pe aici si nu am decat notiuni vagi privind instalatiile electrice. Sper ca sa nu deranjez cu nimic cu intrebarile mele si ca sa fie locul potrivit unde le pun

Astazi mi-am schimbat tabloul in casa dupa aproximativ 20 de ani.

S-au folosit doar sigurante diferentiale Schneider 16 amperi respectiv 10 a pt prize si iluminat , releu protectie supratensiune si subtensiune ETI HRN 33 impreuna cu , contactor Schneider ICT 40a si o siguranta schneider de 6a.

As dori sa stiu daca este normal sa se auda un mic zgomot de fond din zona contactorului si acesta sa fie cald mai exact sa aiba o temperatura de 43-46 de grade la suprafata lui? Sunt normale aceste lucruri?

Multumesc
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

[b:2qr4d27p]Bancul anului.[/b:2qr4d27p]

Doi prieteni se întâlnesc la o bere.
– Băi, să vezi ce mi s-a întâmplat, zice primul. Eram în parc, am văzut o doamnă care venise cu copilul la joacă și avea multe baloane-n mână. Am vrut să-i zic: “vai, dar ce baloane frumoase aveți!”, dar am greșit și i-am spus: “vai, dar ce balcoane frumoase aveţi!”… Şi m-a bălăcărit femeia, m-a făcut cu ou şi cu oțet, a fost nasol rău de tot…
Celălalt se uită dispreţuitor la el, după care-i zice:
– Asta a fost nasol??? Păi atunci stai să-ţi zic ce am păţit eu. Eram cu nevastă-mea la un picnic și am vrut să-i zic: “dă-mi untul”. Ei, și m-am încurcat și i-am zis din greșeală: “băga-mi-aș p*la în mă-ta de nenorocită care ești, că mi-ai distrus viaţa şi mi-ai mâncat tinereţea”!
Avatar utilizator
PETRE
Site Admin
Mesaje: 4088
Membru din: Sâm Iun 18, 2011 8:38 pm
x 8
x 26

Re: nelamuriri tablou electric proaspat montat

Sâm Mai 30, 2020 2:53 pm

Nu are voie sa se incalzeasca....ori este defect, ori ceva fire nu sunt stranse bine.
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Înapoi la “Instalatii electrice”