Tberius
Utilizator nou
Mesaje: 1
Membru din: Vin Mai 29, 2020 9:10 pm

nelamuriri tablou electric proaspat montat

Vin Mai 29, 2020 9:13 pm

Salut, sunt nou pe aici si nu am decat notiuni vagi privind instalatiile electrice. Sper ca sa nu deranjez cu nimic cu intrebarile mele si ca sa fie locul potrivit unde le pun

Astazi mi-am schimbat tabloul in casa dupa aproximativ 20 de ani.

S-au folosit doar sigurante diferentiale Schneider 16 amperi respectiv 10 a pt prize si iluminat , releu protectie supratensiune si subtensiune ETI HRN 33 impreuna cu , contactor Schneider ICT 40a si o siguranta schneider de 6a.

As dori sa stiu daca este normal sa se auda un mic zgomot de fond din zona contactorului si acesta sa fie cald mai exact sa aiba o temperatura de 43-46 de grade la suprafata lui? Sunt normale aceste lucruri?

Multumesc
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

Un şofer gonea cu 150 km/oră. Vede girofarul unei maşini de poliţie în oglindă si accelerează. După o vreme, vede că nu poate scăpa de poliţist şi trage pe dreapta. Poliţistul îi spune:
– Am avut o zi groaznică şi vreau sa ajung acasă. Dar mi-a plăcut urmărirea. Aşa că zi-mi o scuză bună şi te las să pleci.
– Acum trei săptămâni, nevastă-mea a fugit cu un poliţist, zice şoferul. Când te-am văzut în spate, am crezut că vrei să mi-o aduci înapoi.
Avatar utilizator
PETRE
Site Admin
Mesaje: 4088
Membru din: Sâm Iun 18, 2011 8:38 pm
x 8
x 26

Re: nelamuriri tablou electric proaspat montat

Sâm Mai 30, 2020 2:53 pm

Nu are voie sa se incalzeasca....ori este defect, ori ceva fire nu sunt stranse bine.
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Înapoi la “Instalatii electrice”