Reguli forum
Promoveaza-ti afacerea, serviciul, produsul, in mod gratuit! Platforma indexeaza repede orice continut. Nu-ti ramane decat sa creezi un articol relevant folosind cuvinte cheie care crezi ca ar putea fi folosite de un eventual client in cautari pe Google.
Nu in ultimul rand, pune link catre articolul tau pe retelele sociale! Spor!!
andreeaiovan
Utilizator nou
Mesaje: 8
Membru din: Joi Mai 20, 2021 2:33 pm

Bratari sezon vara

Joi Iun 02, 2022 10:51 am

Vara aceasta se poarta hainele de bumbac usoare, cele din satin sau chiar modele din in usoare care lasa pielea sa respire si permit o relaxare cat mai mare. Pe langa acestea insa, este important sa le accesorizam cu bratarile potrivite stilului nostru, care sa ne ofera un plus de incredere si siguranta.

Alege dintr-o gama variata de bratari handmade care pot fi personalizate cu numele tau sau un mesaj motivational scurt. Creaza-ti o tinuta de invidiat pentru prietenii tai, si relaxeaza-te vara asta in stil.

Renunta la bratarile banale din magazinele de suveniruri si creaza-ti ceva unicat, care sa-ti puna in evidenta stilul si personalitatea.
0 x

Gicu
Sponsorul PowerForum.ro

Pană dai de un raspuns bun, ia de aici un banc!

Un băiat fura mere dintr-o grădină. Vine paznicul, îl vede, il prinde si-l ţine strâns de “locul sensibil”, interogandu-l:
– Cum te cheamă?
Băiatul tace. Paznicul strânge pumnul mai tare:
– Cum te cheamă? te-am întrebat !
Iarăşi linişte. Paznicul strânge cu toată puterea, mai mai să crape „ouăle” băiatului:
– Te intreb pentru ultima oara, cum te cheamă?
– Ion, spune încetişor băiatul...
– Şi de ce ai tăcut până acum?
– Îs mut…

Înapoi la “Promo”