maxwell model LCD32HD TXT
-
- Mester
maxwell model LCD32HD TXT
trafo invertor LCD 4002P711-069 GP este intrerupt unde pot gasi acest traf la mivarom lipsa stoc se poate folosi 4002 si cu alta litera in afara de P ca nu stiu ce sa pun in locul lui va multumesc si astept un raspuns.
Re: maxwell model LCD32HD TXT
Merge cam orice traf dual asemanator constructiv care sa aiba o valoare ohmetrica a bobinei secundare cat mai apropiata de original(900-1200 ohm) !!! Ceva din gama: 400x!!!
Arbeit macht frei
-
- Mester
revin cu defectul la acest lcd am inlocuit traful invertor si se aprinde pentru 2secunde ca am vazut in secventa asta scurta apar pureci dar pica in st-by imediat in sursa am schimbat toti condensatorii ca erau cam toti devalorizati va rog cateva solutii pe unde sa mai sap sa ajung la defect va multumesc.
- ANDRASONI
- moderator
Cu ce traf l-ati inlocuit? Ce integrat controller echipeaza acest invertor?
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
-
- Mester
am rezolvat problema defect C877 si C878 15nF/630V inlocuit acei condensatori si tv-ul functioneaza se poate inchide topicul va multumesc.
- ANDRASONI
- moderator
Daca ati fi spus de la bun inceput ca este vorba de sursa VESTEL 17PWxx, se schimba discutia.Cat priveste traful inlocuit,in principiu, merge daca nu este mare diiferenta rezistentei infasurarilor secundare.
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy