tv daewoo sasiu cp185g/gu
tv daewoo sasiu cp185g/gu
Buna ziua, Va rog, schema tv-ului mai sus mentionat, cu str6754 in sursa. Multumesc.
Re: tv daewoo sasiu cp185g/gu
schema exista aici: http://powerforum.ro/viewtopic.php?f=25&t=1714
Nu este schema de care am eu nevoie. Doresc schema care are in sursa strw6754 cu 6 pini, adica cp185g/gu. Ce ati oferit dv., am gasit multe pe net. Multumesc.
Descarca arhiva din a doua postare....ce daca are strw6753!!....schema ar rebui sa fie aceeasi.
-
- Electronist avansat
Ai schema solicitata ...
- Fişiere ataşate
-
- CP185G.pdf
- (366.21 KiB) Descărcat de 311 ori
Si aceasta schema este tot cu strw cu 7 pini. Nu corsespunde valoarea pieselorsi sunt mai putine. Tv-ul are sursa facuta praf de la trasnet.
Intradevar sunt diferente dar schema este de negasit.
Eu as pune intai pentru o proba UPS001....daca tv-ul este atins rau, s-ar putea sa ai surprize si sa mai aiba si altceva....ex. procesor.
Eu as pune intai pentru o proba UPS001....daca tv-ul este atins rau, s-ar putea sa ai surprize si sa mai aiba si altceva....ex. procesor.
Nu as vrea sa montez o sursa ups001. Mai mult doresc schema sursei ca sa stiu valoarea pieselor arse care s-au facut scrum! Multumesc pentru promptitudine. O seara buna va doresc.
Clar v-a spus Admin de ce sa puneti o sursa UPS001: sa nu investiti timp si bani degeaba in sursa originala,in ideea ca e defect si...procesorul ,de exemplu ....si/sau selectorul de canale.....
Dar daca dvs doriti sa reparati sursa lui.....atunci spor la treaba!!
Dar daca dvs doriti sa reparati sursa lui.....atunci spor la treaba!!

Arbeit macht frei