tv.EUROCOLOR
Re: tv.EUROCOLOR
Niciodata in 25 de ani NU am avut probleme din cauza micsorari capacitati condi de recuperare pentru a incadra corect liniile!! Bineinteles nu cu diferente de ...5nf;maxim 3nf...in ''minus'' 

Arbeit macht frei
- ANDRASONI
- moderator
Asa este, dar mult mai simplu, mai sigur si mai eficienta este solutia cu bobina, de aceea o foloseste si producatorul.Daca ai si o bobina reglabila, "faci" imaginea cat vrei,nu stai sa tot tatonezi condensatori, plus ca in cazul in care imaginea este foarte intinsa nu cred ca rezolvi problema.Trebuie sa recunosti asta... 
p.s.:..si nici eu in 30 de ani...

p.s.:..si nici eu in 30 de ani...

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Este greșit și absolut contraindicat reducerea valorii condensatorului C618. acest lucru va crește periculos tensiunile pe trafo-linii. Soluția este înserierea unei bobine cu/fără miez de ferită cu deflexia H.
Daca mai repeti ce au spus altii iti sterg postarea.titus0818 scrie:Este greșit și absolut contraindicat reducerea valorii condensatorului C618. acest lucru va crește periculos tensiunile pe trafo-linii. Soluția este înserierea unei bobine cu/fără miez de ferită cu deflexia H.
- ANDRASONI
- moderator
Da..., chiar aveam "nevoie" de "confirmare"..., dar...,v-a intrebat cineva, ceva?ADMIN scrie:Daca mai repeti ce au spus altii iti sterg postarea.titus0818 scrie:Este greșit și absolut contraindicat reducerea valorii condensatorului C618. acest lucru va crește periculos tensiunile pe trafo-linii. Soluția este înserierea unei bobine cu/fără miez de ferită cu deflexia H.

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy