lcd samsung model-LE32C530F1W
-
- Mester
lcd samsung model-LE32C530F1W
Am un defect ciudat care nu stiu cum sa-l rezolv va rog ceva informatii atasez o poza cu defectul.
-
- Mester
Re: lcd samsung model-LE32C530F1W
Da si pe AV.la fel acea banda .
-
- Mester
Nu a avut nimeni un defect asemanator sa ma ajute cu o solutie .
- ANDRASONI
- moderator
Problema de display, panglica de la driverul superior spre ecran. Puteti eventual sa incercati sa puneti intre rama si ecran ceva care sa tina presata zona corespunzatoare panglicii din zona cu probleme.Trebuie lucrat cu multa atentie, daca nu aveti experienta puteti provoca defecte iremediabile.Dane, la ce te-ai gandit cand ai intrebat de AV?
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Nu doar la panel ,chit ca acolo te trimite defectul!! Parca se vad ceva oscilatii pe intreg panelul similare cu defecte de selector/cale comuna la cele clasice(riplu pe alimentare,dezacordari bobine) ceea ce aici NU este e cazul de bobine! Ce e curios faptul ca sub acel dreptunghi albicios ce acopera aceea zona din imagine,se vede clar ce scrie in sigla de la ''eurosport...''!!!
In proportie de 99% pare a fi intr-adevar defect de ...panglici(panel) ,trasee cu ''rezistenta'' intre ele sau ''rezistenta marita'' a vreunui traseu....ca intrerupere nu poate fi ,atunci lipsind bucata din imagine!!!
In proportie de 99% pare a fi intr-adevar defect de ...panglici(panel) ,trasee cu ''rezistenta'' intre ele sau ''rezistenta marita'' a vreunui traseu....ca intrerupere nu poate fi ,atunci lipsind bucata din imagine!!!
Arbeit macht frei
- ANDRASONI
- moderator
<"In proportie de 99% pare a fi intr-adevar defect de ...panglici(panel)">
Am avut acest defect, unele s-au rezolvat, altele nu...si char daca se rezolva, problema care se pune este:cat "tine"?...De aceea clentului, trebuie sa ii spui ca ecranul este cu semnul ?
Sa aveti un weekend fain!
Am avut acest defect, unele s-au rezolvat, altele nu...si char daca se rezolva, problema care se pune este:cat "tine"?...De aceea clentului, trebuie sa ii spui ca ecranul este cu semnul ?
Sa aveti un weekend fain!

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
-
- Mester
Multumesc ANDRASONI la fel si tie .