TV PLATINIUM MODEL SKY-2122AI
Re: TV PLATINIUM MODEL SKY-2122AI
Este acelasi model de Platinium cu cel din titlul topicului? sau te-ai trezit asa ca daca-i Platinium trebuie sa scrii aici!! Ce notatie au pe schema condensatorii respectivi. Hm, se vede de la o posta ca nu ar trebui sa umbli in televizoare dupa felul cum pui problema.
Da e acelasi si cu acelasi defect se inegreste partea de jos in sus in timp de un minut
A pocnit prima data c 315 apoi c 618 asta sa intamplat dupa ce am schimbat c 310 care nu dadea nimic la aparat. Daca ati mai intalnit asa ceva datimi si mie un raspuns cam ce ar putea fi. Multumesc.
Daca ai facut toate verificarile care s-au discutat pana acum, probabil trebuie inlocuita jungla LA76810A...asta in ce priveste dimensiunea pe verticala.
Problema cu condensatorii bubuiti poate fi din cauza sursei care a alimentat cu mai mult (nu am de unde sti pentru ca nu ai masurat nimic, sau cel putin nu ai spus nimic despre o masuratoare de tensiuni). Pune sursa pe bec de 60W si verifica tensiunile produse. Inlocuieste imediat tranzistorul A1015 din primarul sursei (langa optocuplor) poate scapi usor.
Problema cu condensatorii bubuiti poate fi din cauza sursei care a alimentat cu mai mult (nu am de unde sti pentru ca nu ai masurat nimic, sau cel putin nu ai spus nimic despre o masuratoare de tensiuni). Pune sursa pe bec de 60W si verifica tensiunile produse. Inlocuieste imediat tranzistorul A1015 din primarul sursei (langa optocuplor) poate scapi usor.
Ma poti ajuta cu schema lui
-
- Mester
Va salut!...gasiti schema aici: http://powerforum.ro/viewtopic.php?f=25&t=1221Grecu scrie:Ma poti ajuta cu schema lui
- ANDRASONI
- moderator
Am "revenit"...D301 (BA159) ati schimbat-o?..., schimbati-o din oficiu...
Verificati si R320.
Verificati si R320.
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy