TV LED TOSHIBA

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
THe1STTT
Utilizator nou

TV LED TOSHIBA

Mesaj necitit de THe1STTT »

Salutare ! Am o intrebare... Am dat cu apă pe televizor (LED TOSHIBA) iar acum nu se mai vede imaginea... Se aude doar sunetul programelor cand il deschid,iar ecranul este negru...
Se mai poate repara ? Și dacă da,cam ce trebuie schimbat și care este problema...? (Menționez că a curs apă din el ... Nu pare să aibă altă problemă,decât cea că ecranul este negru complet...)
Mulțumesc anticipat! Vă rog să-mi răspundeți. /208/ /203/ /6/
PETRE
Site Admin

Re: TV LED TOSHIBA

Mesaj necitit de PETRE »

THe1STTT scrie:Nu pare să aibă altă problemă,decât cea că ecranul este negru complet...)
Ma faci sa rad la cat de simplu ti se pare! Mai bine te-ai gandi si la posibilitatea sa-ti iei altul. Totusi incearca si la un service.
Nu intreba ce are ca nu suntem ghicitori. Ca sa te ajutam ar trebui sa te pricepi cat de cat....ori dupa cum ai pus problema, nu este cazul.
ANDRASONI
moderator

Re: TV LED TOSHIBA

Mesaj necitit de ANDRASONI »

Ar fi o sansa, daca placa TCON (sau placa driver inferioara) ar fi in partea de jos a display-ului, atunci apa a ajuns pe panglica (sau panglicile )dintre TCON si display sau chiar pe placa TCON.Cam de acolo trebuie inceput..., restul depinde de deprinderile care le aveti in domeniu.Daca nu, atunci mai bine la service.Succes!
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Scrie răspuns