tv Vortex model:VTVS21K1
-
- Mester
tv Vortex model:VTVS21K1
Acest sasiu este echipat cu :sursa STRW6753,multifunctional :TDA12072H1/N1 F00,memorie;FM24C16, b.v.LA7841 sunet :TDA2615 totul ok. dar nu are sonor este mut complet va rog cateva solutii pentru acest chinez.Va multumesc.
-
- Mester
Re: tv Vortex model:VTVS21K1
Am eliminat tranzistorul V201(C1815) si s-a deblocat sunetul dar in momentul cand schimbi programe se aude acele pocnituri in difuzor care cam deranjeaza daca este pe un volum mai mare ,tranzistorul este bun la masuratoare mai exista alte solutii sa dispara acele pocnituri la schimbarea programelor.Va multumesc.
-
- Mester
incercati si cu asta :
- Fişiere ataşate
-
- dump.e2p
- (2.15 KiB) Descărcat de 343 ori
-
- Mester
Nu stiu ce ai trimis cornel 1962 ca nu pot descarca ce ai trimis.
-
- Mester
schiopuion scrie:Nu stiu ce ai trimis cornel 1962 ca nu pot descarca ce ai trimis.
...este un dump ptr.tv-ul cu probleme, sa incercati sa-i rescrieti memoria, dar nu-l puteti vedea decat cu Pony-Prog !...l-am descarcat eu acum de aici si este OK.
-
- Mester
Multumesc acum merge descarcat.
-
- Mester
Am scris o memorie cu dumpul postat dar nu e bun.Ma poate ajuta cineva cu un dump bun si probat pentru TDA12072H1/N1 F00.
Asta nu e defect de dump!!! Va chinuti degeaba cu dumpuri!! Alte tranzistoare(C1815) nu ati pus....de proba? Oricum acel ''barait'' dureaza doar cat se schimba programul.....nu este asa de mare necaz!!
Arbeit macht frei
-
- Mester
Da domnu BUGHIU asa este nu e prea jenant i-am explicat clientului si a zis ca nu e problema bine ca are sunet .Multumesc pentru informatii.
- ANDRASONI
- moderator
...Se pare ca este o "moda" cu"defectele" de software...nu se pune la punct partea de "hard" si trecem direct la soft, mai nou imi vin si clienti "documentati" de pe net care stiu tot : diagnostic, cauza defectului, timp de reparatie si pret, asta din cauza unor "destepti" care-si dau cu presupusul si posteaza tot felul de tampenii in spatiul virtual. Daca este net , la ce dracu' mai au nevoie de electronisti , doctori si alte profesii specifice...ca doar "ii invata" Gogu de toate. Macar de i-ar invata si gramatica... 

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
-
- Mester
Sa inteleg ca e vorba de mine domnu......ANDRASONI ce am gresit de sunte-ti suparat?
eu nu am inteles astaschiopuion scrie:Sa inteleg ca e vorba de mine domnu......ANDRASONI ce am gresit de sunte-ti suparat?
- ANDRASONI
- moderator
N-am nimic cu d-voastră..., vorbeam la modul general ..., în ”colonel” e altfel...schiopuion scrie:Sa inteleg ca e vorba de mine domnu......ANDRASONI ce am gresit de sunte-ti suparat?

...și #sunte-ți# se scrie fără cratimă (asta ca să-mi păstrez ”brandul”...trebuie să merg la OSIM să-l înregistrez , până nu-l revendică altcineva)...

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy