Defecte delicate,ascunse...

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
nica
Utilizator nou

Defecte delicate,ascunse...

Mesaj necitit de nica »

Va salut,va propun a posta rezolvarea unor defecte mai delicate din aparatele pe care le reparati.
Acest lucru poate fi util si altora cat si noua caci astfel si altii care le citesc vor posta la randul lor.
Va multumesc.
nica
Utilizator nou

Re: Defecte delicate,ascunse...

Mesaj necitit de nica »

Philips sasiu L01.2E AA led-ul clipeste si sursa nu debiteaza decat intre cativa volti si 60-70v.pe langa verificarile obisnuite ,condensatori,lipituri,diode posibil in scurt,etc. de verificat 6541 zenner de 10 volti care este cu rezistenta inversa.
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

Un defect care se potriveste cu aceasta rubrica si care va poate scuti de multe batai de cap este postat aici: http://powerforum.ro/viewtopic.php?f=25 ... urile#p130
exterminatorultv
Utilizator nou

Mesaj necitit de exterminatorultv »

Cititi ce am postat in Taifasuri pe tema ciudatenie. Nici nu stiti ce pierdeti!!
''A-i multumi pe toti este un tel care nu poate fi atins niciodata''
exterminatorultv
Utilizator nou

Mesaj necitit de exterminatorultv »

Muuuulti bani am dat la muuuuulti meseriasi.Niciunul nu la rezolvat.Procesoarele fac,sa spun asa,interferente.Ma exprim bine cand spun interferente?Nu am glume in program.Incercati si o sa vedeti.Provision 2128T,sasiu TV2KR.
''A-i multumi pe toti este un tel care nu poate fi atins niciodata''
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

In primul rand iar ai bulit subiectele intre ele. trebuia sa continui discutia aici: http://powerforum.ro/viewtopic.php?f=49 ... 1955#p1955
In al doi-lea rand n-am auzit in viata mea sa tii televizorul pe masina de spalat. Normal ca apar interferente, placa cu circitele electronice ale masinii este prea aprope de placa televizorului. Ca sa nu mai zic de socurile mecanice la care este supus televizorul.
Scrie răspuns