salutare ! am o problema putin complicata,aparuta(cred eu) in urma unor descarcari electrice, acum o luna...
pe antena cu amplificare fif- uif , vizionez vreo 6 canale(prin euroscart functioneaza perfect, exemplu decodor digi), dar prin selectorul de canale: exemplu, prima tv ,la anumite imagini ,se rupe imaginea, se face alb negru, are si brum pe sunet,sau anumite desincronizari,sau apar dungi negre peste imagine,dupa care o rupe, si in acest timp sunetul ori dispare ori are brum puternic,....
dar protv, functioneaza perfect, cand este film,,
pe protv, apare foarte rar acest defect , doar la reclame( dar foarte rar)
as putea regla , din menu servis? e ceva ars? va rog un sfat!
multumesc de atenti , o zi buna!
tv hyundai model nr 20t74-txs
-
- Utilizator nou
Re: tv hyundai model nr 20t74-txs
Daca este din cauza descarcarilor electrice si nu a afectat sursa de alimentare inseamna ca a venit prin antena si primul vizat este selectorul. Ar trebui schimbat cu unul identic pentru a evita modificari in service.
-
- Utilizator nou
sa inteleg ca acest defect poati fi , si din cauza selector afectat....chiar daca pe filme functioneaza perfect(protv),ADMIN scrie:Daca este din cauza descarcarilor electrice si nu a afectat sursa de alimentare inseamna ca a venit prin antena si primul vizat este selectorul. Ar trebui schimbat cu unul identic pentru a evita modificari in service.
o sa caut un selector.
-
- Utilizator nou
scuzati intarzierea! dar sunt dator cu un raspuns,defectul era : tensiune marita la amplificatorul antenei,tv functiona perfect, am schimbat alimentatorul,am pus unul cu potentiometru de reglaj tensiune!