cumpar kituri radio vechi
cumpar kituri radio vechi
Cumpar kituri radio vechi -gen radio ABC,,sau rusesti !! > poate fi si montate sau descompletate !
Re: cumpar kituri radio vechi
Nu va suparati, la ce-s bune?
Amintiri din copilarie !!ADMIN scrie:Nu va suparati, la ce-s bune?
UP!!!!!dana2 scrie:Cumpar kituri radio vechi -gen radio ABC,,sau rusesti !! > poate fi si montate sau descompletate !
De actualitate !! :-bd
dana2 scrie:De actualitate !! :-bd
Sau radio CORA > bani sau ofer altceva :)dana2 scrie:dana2 scrie:De actualitate !! :-bd
Eventual numai carcasa de cora in buna stare !!dana2 scrie:Sau radio CORA > bani sau ofer altceva :)dana2 scrie:dana2 scrie:De actualitate !! :-bd
- nicumicu
- Electronist avansat
Salut,un R.R. MERIDIAN (RUSESC) sau GLORIA sau RC 2770 cu 2 boxe facut de tehnoton(nu garantez functionarea dar intregi sunt).Mai am placi de la RC SPATIAL .Va intereseaza?
Esecul este oportunitatea de a lua lucrurile de la inceput, intr-un mod mai inteligent
Multumesc de oferta >dar nu ma intereseaza decat carcasa ptr. kit ABC,Cora - eventual si complete !
Nu are nimeni ? :( > macar fata (capac am gasit )
Kit > radio ABC sau carcasa cora cu scala semirotunda > eventual numai fata in stare buna (chiar daca e sters scrisul ) !!
dan-a2 scrie:Kit > radio ABC sau carcasa cora cu scala semirotunda > eventual numai fata in stare buna !!
Cumpar , sau schimb !!dan-a2 scrie:Kit > radio ABC sau carcasa cora cu scala semirotunda > eventual numai fata in stare buna (chiar daca e sters scrisul ) !!

Mai aveţi disponibil RC 2770 cu 2 boxe facut de Tehnoton?