Defect tv LG RZ-21FB35MX-Sasiu MC-049B

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
nicumicu
Electronist avansat

Re: Defect tv LG RZ-21FB35MX-Sasiu MC-049B

Mesaj necitit de nicumicu »

exterminatorultv scrie:Tv-ul l-am primit cadou prin noiembrie,a spus ca daca-l fac e al meu.''De ce am schimbat finalul linii'':Am citit de pe un alt forum postarile si se potrivea aproape exact cu defectul meu.Finalul e 2SD1555,cel original-TT 2170-pe care nu l-am putut gasi nicaieri.Echivalentul acesta e bun sau arunc tv-ul pt. nimic?A, era sa uit,mai apoi am pus si sursa originala STRW 6754,tot asa m-am uitat la altele postari si am spus ca acela e defectul,iarasi,se potrivea de minune cu defectul meu[tiuit intermitent]Au mai fost postari unde se spunea ca e traful.Am intrebat de traf din recuperari,momentan nu are.Dar tot un bun meserias mi-a spus, ''traful nu se duce atat de usor''.Cred ca o sa renunt la ambele tv-uri.O zi buna tuturor!
Daca mi le dai mie pe amandoua primesti unul din ele bun inapoi ( daca platesti posta).
Esecul este oportunitatea de a lua lucrurile de la inceput, intr-un mod mai inteligent
exterminatorultv
Utilizator nou

Mesaj necitit de exterminatorultv »

I-auzi d-le Admin ce spune nicumicu! In cazul acesta puteti sa-mi inchideti subiectele[nu contul].......Si cat de mult imi doream sa repar eu[noi] tv-urile...sau,cel putin unul.Poate mai primesc vreunul defect cadou,ca si LG-ul.Ghinionul meu,asta-i viata! O seara buna,prietenii mei ! :-h
''A-i multumi pe toti este un tel care nu poate fi atins niciodata''
exterminatorultv
Utilizator nou

Mesaj necitit de exterminatorultv »

Concluzia subiectului dupa verificari: Transformator defect-Subiect inchis.
''A-i multumi pe toti este un tel care nu poate fi atins niciodata''
ANDRASONI
moderator

Mesaj necitit de ANDRASONI »

D-lor, singurul care "a transpirat" la acest defect a fost d-l administrator, pe ceilalti vad ca va pasioneaza mai mult polemica si "intepaturile", decat electronica..., nu acesta este scopul forumului. "Succesuri!"P.S. :subiectul il inchide altcineva decat d-voastra...
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Scrie răspuns