Ciudatenie...
-
- Utilizator nou
Ciudatenie...
Incercati sa puneti pe o masina de spalat WHIRLPOOL un tv. PROVISION-TV2KR,procesor-Tauras. Nici electronistu' lu'peste n-o sa-i de-a de cap. Sunte-ti curiosi sa va spun secretul?
''A-i multumi pe toti este un tel care nu poate fi atins niciodata''
Re: Ciudatenie...
Eu n-as crede ca nu-i dau de cap, dar totusi lumineaza-ne.
Si eu sunt curios !! :-?ADMIN scrie:Eu n-as crede ca nu-i dau de cap, dar totusi lumineaza-ne.
\:D/ Face interferente de la clabuci ! =))
-
- Utilizator nou
Revin; Iarasi a inceput sa se opreasca....Dupa 2 luni... :-\ ...De functionare exceptionala. \:D/ . :-t
-
- Utilizator nou
\:D/ Oare sa fie de la clabuci cum spunea megastar? =))
- nicumicu
- Electronist avansat
Bun loc de pus televizorul...nu i-au priit trepidatiile de la stoarcere si a prins nitica umezeala... Ciudatenie?
Esecul este oportunitatea de a lua lucrurile de la inceput, intr-un mod mai inteligent
-
- Utilizator nou
Bine d-le nicumicu47,cum credeti dvs.,dar acum ca nu mai este pe masina de spalat de ce a inceput din nou sa se opreasca?Si,apropos,l-am dus la doi meseriasi foarte buni si nu stie niciunul ce are.Asa ca,intr-adevar, este o CIUDATENIE,credeti ca vorbesc aiurea?Va inselati.nicumicu scrie:Bun loc de pus televizorul...nu i-au priit trepidatiile de la stoarcere si a prins nitica umezeala... Ciudatenie?
eu cred ca meseriasii astia nu sunt suficient de buni.... parerea mea.
-
- Utilizator nou
E posibil si aceasta,dar un meserias are 17 ani in domeniu iar celalalt 30,dar totusi se poate sa nu stie meserie :-\ .Pot avea si 100 de ani in depanare daca nu-i duce ''procesorul de memorie''.Daca o meserie nu-ti place,lucrul va iesi nu tocmai cum va trebui. :-? Va doresc o zi buna,d-lor!ADMIN scrie:eu cred ca meseriasii astia nu sunt suficient de buni.... parerea mea.
- nicumicu
- Electronist avansat
Poate nu ia-i rasplatit vreodata ca lumea de nu s-au uitat cu atentie la acel tvc.Cand eram mic vedeam ca parintii mei plateau mai mult decat cerea depanatorul si mi-am dorit sa ajung si eu depanator.Acum pe vremurile astea i-mi pare rau ca nu m-am facut preot .....Asta este ,niciodata nu suntem multumiti.
Esecul este oportunitatea de a lua lucrurile de la inceput, intr-un mod mai inteligent
-
- Utilizator nou
Le-am dat cat mi-au cerut.Ce vroiau,un buchet de flori? :-\nicumicu scrie:Poate nu ia-i rasplatit vreodata ca lumea de nu s-au uitat cu atentie la acel tvc.
-
- Utilizator nou
In seara aceasta mi s-a oprit de doua ori.Aveti sa-mi dati vreo idee ce-i pot face?Asta 23.
1. doar nu vrei sa te apuci iar de reparat.. inchis