Ce mai meşteriţi?
Ce mai meşteriţi?
Bună seara, ce mai faceţi oameni buni? ce mai meşteriţi? eu mă chinui de 3 zile să programez un pic, numa nu reuşesc să fac să meargă programatorul
O seară bună!
Sssmokin`!
-
exterminatorultv
- Utilizator nou
Re: Ce mai meşteriţi?
Eu fac bine,stric tv-uriMeşteru scrie:Bună seara, ce mai faceţi oameni buni? ce mai meşteriţi? eu mă chinui de 3 zile să programez un pic, numa nu reuşesc să fac să meargă programatorul![]()
![]()
O seară bună!
''A-i multumi pe toti este un tel care nu poate fi atins niciodata''
am ars deja un uc
. trebuie să dau comandă de altu` în măsa. Programatorul e ăla care bagă softu` în uc(microcontroler) 
Sssmokin`!
-
morocanosul
- Mester
Mestere,ti-ai pus mintea cu un TV cu lampi? (macar de curiozitate).
-
electron49
- Mester
televizoare cu lampi am reparat cateva mii la viata mea asa ca v-as putea ajuta daca ar fi cazul.
-
morocanosul
- Mester
electron49:Multumesc,dar cine mai are asa ceva? Eu acum mult,mult timp(aprox.20 ani),de pe reteaua de cablu,daca reuseai sa receptionezi cateva posturi,ce sa mai vorbim de o TELECOMANDA?? In acele timpuri,daca aveai ceva integrat,te puteai lauda,la vecini,prieteni etc! Oricum,pana la revolutie aveai doua variante:TVR-1,TVR-2,sau cu putin efort,construiai o antena ca sa prinzi,bulgari,unguri,etc...Apropo,acum multi ani,prezentatoarele de la stiri,era obligate sa fie la bustul gol! (Bulgaria)!
-
electron49
- Mester
ma gandeam la un tv pentru colectie.in ce priveste receptia noi in moldova aveam noroc de chisinau si moscova.faceam niste antene de cartea recordurilor.dar asa era atunci si ziceam cai rau.numai bine la toata lumea.
-
morocanosul
- Mester
electron49: Mai in gluma,mai in serios,macar stii ceva limba rusa? Inafara de DA(la fel si la noi)?
-
electron49
- Mester
am facut limba rusa in clasele 6.7.de ce intrebati?sa stiti ca si piatra neamt face parte din moldova.acum ati inteles.
eh şi uite că mă apropii cu paşi mari de licenţă, voi deveni inginer îndată.
Realizări am mai făcut eu, dar nu importante.

Dar dvs.?
Realizări am mai făcut eu, dar nu importante.
Dar dvs.?
Sssmokin`!
Eu te felicit in avans.....pentru licenta....realizarile dupa
Alte timpuri alta electronica, alte tensiuni ''fit18Kv'' /204/electron49 scrie:televizoare cu lampi am reparat cateva mii la viata mea asa ca v-as putea ajuta daca ar fi cazul.
Atentie... curentul electric, nu se aude nu se vede dar circula.....
-
morocanosul
- Mester
@mestere:Pana la urma,cum ramane cu "petardele" din condensatori?? Cred ca nu ai uitat despre ce vreau sa spun!!Meşteru scrie:eh şi uite că mă apropii cu paşi mari de licenţă, voi deveni inginer îndată.![]()
Realizări am mai făcut eu, dar nu importante.![]()
Dar dvs.?
-
morocanosul
- Mester
Aveai in trusa de "depanare" ceva lampi?? Macar cele uzuale(PL500,PY88...)marian67 scrie:Alte timpuri alta electronica, alte tensiuni ''fit18Kv''electron49 scrie:televizoare cu lampi am reparat cateva mii la viata mea asa ca v-as putea ajuta daca ar fi cazul.