telecomanda madeforyou lcd

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
rebosapca
Mester

telecomanda madeforyou lcd

Mesaj necitit de rebosapca »

Bună ziua, la acest tip de telecomanda când se pun bateriile tasta shift îmi clipeşte încontinuu şi îmi dă erori la programare...mă poate ajuta cineva în problema asta?

Meşteru edit: Domnu` eşti român? ce e cu gramatica asta?.. Dacă nu eşti român îmi retrag comentariile. În fine, pari român după nickname, deci acum te iert dar următoarea dată primeşti averstiment. Nu prea mai suport oamenii care scriu în halul ăsta. /23/
PETRE
Site Admin

Re: telecomanda madeforyou lcd

Mesaj necitit de PETRE »

Reinstaleaza softul. Poate fi descarcat de aici:http://www.gbs-elettronica.it/ vezi la Download > Software.
rebosapca
Mester

Mesaj necitit de rebosapca »

Bună ziua, am încercat cum mi-ati spus nu s-a schimbat nimic,tasta shift îmi clipeşte încontinuu indiferent ce tastă apăs,menţionez că softul m-il recunoaste telecomanda dar imi da eroare la memorare ,îmi apare un mesaj şi îmi spune că nu suportă nuştiu ce cod.

Meşteru edit: /23/
exterminatorultv
Utilizator nou

Mesaj necitit de exterminatorultv »

rebosapca scrie:buna ziua am incercat cum meati spus nusa schimbat nimic,tasta shift imi clipeste incontinu indeferent ce tasta apas,mentionez softul mil recunoaste telecomanda dar imi da eruare la memorare ,imi apare un mesaj si imi spune ca nu suparta nustiu ce cod
Grea,foarte grea gramatica aceasta!!! /208/ /204/ /13/ /14/ /20/
''A-i multumi pe toti este un tel care nu poate fi atins niciodata''
ANDRASONI
moderator

Mesaj necitit de ANDRASONI »

/208/ Aveti grija domnilor, s-ar putea sa primiti "titlul" de "experti in gramatica" si nu "an" electronica, dupa cum spunea un "clasic" de pe acest forum...,numai bine!
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Scrie răspuns