am si eu o problema cu un tv elite arde ci 78l05 de cate ori il schimb il arde stie cineva de ce?daca stiti va rog ajutatima va multumesc
defect tv elite
defect tv elite
buna ziua
am si eu o problema cu un tv elite arde ci 78l05 de cate ori il schimb il arde stie cineva de ce?daca stiti va rog ajutatima va multumesc

Re: defect tv elite
E un stabilizator de 5volti > masoara bara de pe iesirea lui , sigur ai ceva in scurt !! . > scrie modelul exact al televizorului > eventual daca stii sasiul !!
multumesc tv este marca elite sasiu shixun36b pcb
Schema se gaseste aici: http://powerforum.ro/viewtopic.php?f=25 ... n36b#p2270
Cum spunea si colegul mai sus....ai scurt pe bara de 5v, (posibil memoria sau procesorul....sau poate nu)
Cum spunea si colegul mai sus....ai scurt pe bara de 5v, (posibil memoria sau procesorul....sau poate nu)
ok va multumesc
buna ziua nu am reusit sa rezolv defectul acum am gasit si finalul lini ars d1555 ce ma sfatuiti sa mai fc va multumesc pt intelegere
pot sa incerc cu un bec sa vad daca merge?
Da, pune bec in locul finalului linii si vezi cat produce sursa. Probabil mai mult decat trebuie.