Probleme tv NEI
Probleme tv NEI
Am chemat pe cineva sa imi repare tv -ul, acum functioneaza, dar de ieri a innebunit
sar programele singure de parca cineva cu o telecomanda ar schimba posturile unul dupa altul, reparatia a durat cateva minute data trecuta avea niste fire dezlipite ciudat ca nu am dat cu el de pamant.
Oare de ce acum dupa ce l-am reparat a functionat normal, si de ieri seara sar programele singure, parca o fantoma i schimba posturile :) are telecomanda ceva? Multumesc dar nu am mai pomenit asa ceva
sar programele singure de parca cineva cu o telecomanda ar schimba posturile unul dupa altul, reparatia a durat cateva minute data trecuta avea niste fire dezlipite ciudat ca nu am dat cu el de pamant.
Oare de ce acum dupa ce l-am reparat a functionat normal, si de ieri seara sar programele singure, parca o fantoma i schimba posturile :) are telecomanda ceva? Multumesc dar nu am mai pomenit asa ceva
Re: Probleme tv NEI
Problema este de la butoane P+ sau P- in functie de sensul in care pleaca programele. Acestea trebuiesc inlocuite sau (in functie de tipul de NEI) anulate si folosita doar telecomanda.
- ANDRASONI
- moderator
Oricum, solutia nu este "datul de pamant"... 

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Nu inteleg ce are, abea l-am reparat, la 8 zile de la reparatie, ca nu se mai aprindea de la frig, depanatorul mi-a raspuns ca sunt niste fire dezlipite, la asta m-am referit "ca nu am dat cu el de pamant, cum se dezlipesc firele stand? Plus ca la nici 8 zile de la reparatie, au inceput sa sara programele, depanatorul nu a observat cand l-a desfacut ca are probleme si cu butoanele, care nu sunt folosite deoarece folosesc telecomanda, dar care si aceea se stricase si am reparat-o. Tv este in stare buna
Cum naiba se strica stand... ma gandesc si la cei de la rds cu grila lor de programe, eu nu le-am lasat cum au impus ei ordinea programelor, le-am pus in ordinea pe care am dorit eu. Ma mir la un tv model vechi, daca au facut vreun update cei de la rds.... sa o fii luat-o razna??? Sau depanatorul a facut asa ca sa il mai chem odata... am mai auzit cazuri gen.
Cum naiba se strica stand... ma gandesc si la cei de la rds cu grila lor de programe, eu nu le-am lasat cum au impus ei ordinea programelor, le-am pus in ordinea pe care am dorit eu. Ma mir la un tv model vechi, daca au facut vreun update cei de la rds.... sa o fii luat-o razna??? Sau depanatorul a facut asa ca sa il mai chem odata... am mai auzit cazuri gen.
Nu avea cum sa-ti "programeze" depanatorul televizorul sa inceapa sa-si schimbe singur posturile peste cateva zile....cat despre cei de la RDS nici atat.
Tot nu ai spus ce model de NEI este (scrie pe eticheta de pe spatele tv-ului)
Tot nu ai spus ce model de NEI este (scrie pe eticheta de pe spatele tv-ului)
- ANDRASONI
- moderator
Asta-i mentalitatea tipic balcanica: electronistul "face o treaba de mantuiala" sau defect anteprogramat sau am mai auzit de la un clent:"uitati-va sa-mi spuneti daca nu mi-o schimbat piesele bune cu altele proaste"...,la asta mi-am cam iesit din fire si i-am zis ceva ce nu poate fi reprodus aici si nu-mi sta in caracter.Traim in Romanica si asta-i nivelul care ne ocupa tot timpul...electronistii si Rds-ul care-i saboteaza pe bietii civili. 

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Da !! > am auzit de la un depanator mai in varsta ,doua reclamatii > unu : condensatorii schimbati de dansul aveau alta culoare (deci nu erau originali ) , si doi: suruburile de la capac nu mai erau originalele
> >> de unde sa stie depanatorul dvs. ca o sa se blocheze un buton (touch ,cum se zice ,) ?? > ce era mama Omida !! 

Poate este de la telecomanda, sau este vreo telecomanda pilot care poate .... de la vecinu :)
Da, da, sta vecinul si tine apasat un buton al telecomenzii.