schema sursa
Reguli forum
Folositi cuvinte cheie cat mai sugestive in titlul subiectelor deschise aici, veti primi un raspuns mult mai rapid.
Dati cat mai multe detalii despre aparatul in cauza: Denumire, Model, Sasiu, Pricipalele componente (ex. procesor, sursa, etaj cadre etc). URCATI FISIERELE MAI MARI DE 3MB AICI: http://www.filehost.ro/ SI PUNETI IN FORUM LINK_UL CATRE ELE>
Folositi cuvinte cheie cat mai sugestive in titlul subiectelor deschise aici, veti primi un raspuns mult mai rapid.
Dati cat mai multe detalii despre aparatul in cauza: Denumire, Model, Sasiu, Pricipalele componente (ex. procesor, sursa, etaj cadre etc). URCATI FISIERELE MAI MARI DE 3MB AICI: http://www.filehost.ro/ SI PUNETI IN FORUM LINK_UL CATRE ELE>
-
- Mester
schema sursa
buna dimineata.de unde as putea descarca o shema electrica pentru o sursa pc model 300a bc.multumesc mult.
-
- Mester
Re: schema sursa
domnule ADMIN cam incet acest forum.va rog frumos sa ma scuzati ca am indraznit sa spun adevarul.este o parere si doar atat.
ce pot sa spun....mergi in partea calalta ca este mai rapid.
s-au rezolvat destule si aici, incet(batraneste)
s-au rezolvat destule si aici, incet(batraneste)
Incet,neincet,cum o fi dar ...functioneaza!!
Legat de schema de sursa pc...daca nu o gasiti;luati datasheetul integratelor din ea si prin comparatie tot va descurcati cumva!!
Sant aparate la care nu prea se gaseste schema !!!
Legat de schema de sursa pc...daca nu o gasiti;luati datasheetul integratelor din ea si prin comparatie tot va descurcati cumva!!
Sant aparate la care nu prea se gaseste schema !!!
Arbeit macht frei
-
- Mester
multumesc frumos domnule BUGHIU.am avut 3 surse defecte la care am schimbat cam multi condesatori.este greu pana incerci.multumesc oricum si na ma voi muta in partea cealalta.
-
- Mester
multumesc si dumneavoastra domnule nicumicu si sanatate.