Dump probat daewoo CP195L, tv hyundai HRH21U6T

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
PETRE
Site Admin

Dump probat daewoo CP195L, tv hyundai HRH21U6T

Mesaj necitit de PETRE »

Procesor: TDA9346PS/N3/3/1960
Memorie: 24C16
Dump-ul este atasat
Telecomanda: R48-A-01, merge si Supertel cod 466
Secventa service:
-Se aduce tv pe programul 91 (trebuie sa ai un program memorat aici altfel reglajele nu sunt valabile)
-se aduce sharpness la minimum
-se apasa rapid tastele Rosu Verde Meniu
Fişiere ataşate
cp195L.rar
(605 Bytes) Descărcat de 287 ori
evobodo79
Utilizator nou

Re: Dump probat daewoo CP195L, tv hyundai HRH21U6T

Mesaj necitit de evobodo79 »

Am probat acest dump pe acest sasiu CP195L cu aceleasi component enumerate de tine , numai ca tv-ul meu este model HRH 2132 , cu telecomanda R-40A15 (cred ca este originala a tv-ului) , dar nu-mi vede telecomanda . Am probat-o cu camera telefonului si da semen ca functioneaza (desi este posibil sa fie decalibrata) . Sa cumpar si sa incerc o telecomanda cu modelul dat de tine? Sau sunt echivalente? Ori nu am dump-ul care trebuie? Ar mai fi o solutie sa merg la magazine cu tv-ul si sa probez pana gasesc o tel sa se potriveasca .Stima
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

Procesorul este acelasi? Daca da, iti trebuie telecomanda amintita mai sus.
evobodo79
Utilizator nou

Da si procesorul si memoria sunt aceleasi , dar pe care sa o cumpar pe a mea sau pe a ta? Este posibil ca tel mea sa fie defecta ?
Multumesc.
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

Nu stiu exact ce sa zic....cred ca ar trebui totusi sa miste ceva si cea pe care o ai. Ar trebui vazut cu un osciloscop daca pleaca semnal din celula optica catre procesor sau daca ai la indemana, schimba cuartz-ul telecomenzii cu unul identic poate rezoneaza aiurea.
evobodo79
Utilizator nou

Am scimbat cuartz-ul si degeaba , nu mi-am mai batut capul cu ea , am cumparat telecomanda data de tine ( R-48A01 ) si merge . Am intrat si in meniul de service , dupa indicatiile date de tine , si am rezolvat problema cu imaginea pe verticala . Nu stiu sa zic daca telecomanda este defecta sau nu merge pe dump-ul dat de tine (tinand cont ca sunt modele diferite de tv-uri) , cert este ca am rezolvat-o zic eu destul de ieftin . MULTUMESC!
Scrie răspuns