Buna ziua , cine-mi poate da schema Tv TOSHI model: CX-21SM . Vreau sa stiu daca in loc de C2335 merge But11 si ce echivalenti are A1013 .
Multumesc anticipat .
Tv TOSHI model: CX-21SM
Re: Tv TOSHI model: CX-21SM
Merge BUT11, A1013 nu are inlocuitor, schema nu exista nicaieri.
- ANDRASONI
- moderator
2SA1013 ese un tranzistor foarte accesibil, nu stiu de ce ii cautati echivalente(160V,1A,0,9W tranzistor PNP) .Spuneti cu ce integrate este echipat tv-ul,de asemenea ce scrie pe placa...,si CITITI REGULAMENTUL!
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Buna ziua , am rezolvat problema , am inlocuit cu But 12A (asta am avut si eu pe aici) , iar pe A1013 l-am inlocuit cu B764 . Merge perfect , nu se incalzeste si tensiunile sunt bune .
Multumesc celor care mi-au raspuns .
Multumesc celor care mi-au raspuns .
- ANDRASONI
- moderator
2SB764 este cam cu semnul intrebarii: Vmax.C-E=50V,el lucreaza ca si comutator impreuna cu BUT11, pe bara mare(115-120V cred).Cei doi tranzistori se defecteaza cand tensiunea livrata de sursa este mare, de aceea inainte de toate, trebuie pusa la punct, sursa.Degeaba inlaturam efectul, daca nu eliminam cauza.
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Buna ziua , problema cu sursa am rezolvat-o inainte , intradevar aveam tensiuni mari pe iesire , cauza , cred ca o stiu multi , era condul de 100µF care era uscat si preventiv l-am schimbat si pe cel de 47µF care masurat dadea bine . Stiu ca A1013 se gaseste pe piata si este f ieftin , dar asta am gasit prin piesele mele , si cu siguranta ca atunci cand imi mai fac stoc de componente i voi inlocui pe amandoi ca sa elimin defectarea pe viitor a celor pe care I-am pus .
MULTUMESC oricum pentru sfat .
MULTUMESC oricum pentru sfat .